Moeilijke dagen

Moeilijke dagen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste dagen weer een dipje van jewelste.  Ik voelde me best wel goed en energiek, zag mezelf deze week terug naar de fitness gaan en al wat je wil.  Ik had plannen, ideetjes om te doen, .... tot gisterenochtend.  Dinsdag Kijk wat Ik Kan festival bij de kleutertjes op school .  Juffen hadden al gevraagd of ik mee wou helpen en ik zag dat zitten.  Heb keihard genoten van deze dag maar ik mag het sinds gisteren bekopen.  Keelpijn, moe, uitgeblust, kort van stof, oorpijn.  Kort omschreven, niet te genieten.  Mensen spreken me voorzichtig aan met de mededeling dat ik eens moet gaan denken in de richting van CVS, mede door mijn burn-out en het lymfoedeem waar mijn lichaam al zoveel jaren tegen vecht...

Ik weet het even niet meer.   Zullen nog maar eens naar de dokteres gaan en hopen dat zij me verder kan helpen want ik ben die 2jaar durende vermoeidheid echt beu.  Ik mis het TGVke dat ik vroeger was.


Dus voor nu, over and out en hopelijk snel beter nieuws...

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mss wil je lichaam je wat zeggen ....
| 16:35 |
Maar wat hé. Dat ik niks meer kan... Ik weet het efkes niet meer
| 17:27 |
al eens CBD druppels (medicinale canabis ) geprobeerd?
| 17:30 |
Ik heb net dezelfde vraag gekregen van een vroegere schoolvriendin. Zij gebruikt deze ook ... ik ga er eens meer over lezen...
| 23:33 |
Moet je zeker doen !!! het loont de moeite
| 08:06 |
Heel veel sterkte. Bij mij loopt het ook niet lekker en voel me pessimistisch (niets voor mij).
| 13:27 |
Jij ook heel veel sterkte. Ik voel me ook maar down en trek dingen in twijfel waar ik altijd rotsvast in geloofd heb (mijn man oa). Ik weet dat dit eigenlijk onnozel is maar ppfff. Maar we komen er wel bovenop. Tijd voor het zonnetje!!
| 14:41 |
Lente schiet es op!
Morgen kijken we weer anders tegen dingen aan. Liefs!
| 18:03 |
wat naar, heel veel sterkte!
| 12:03 |
Dankje...ik weet dat het goed komt maar het mag alleen een beetje sneller voor mij.
| 14:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen