Foto's van mijn opleiding

Foto's van mijn opleiding


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2 weken geleden heb ik een bericht geplaatst dat ik weer actief zou zijn op Yoo.rs en zoals je misschien wel gemerkt heb, ben ik daar nog niet aan toegekomen. In de vakantie ben ik voornamelijk bezig geweest met werk en ben ik het Yoo.rs-en een beetje vergeten. Ik zal deze week niet veel aan het werk zijn en wat meer aandacht besteden aan mijn opleiding, naast het moeder zijn. Dit bracht me op het idee om  foto's van mijn opleiding te plaatsten. Zo kunnen jullie zien wat ik leer tijdens mijn opleiding, zonder dat ik dat meerdere malen moet uitleggen :) 

Hier onder dan mijn eerste opleidingsfoto, les 1: het maken van lijnen en penseel technieken.

Naam opleiding:  Grimeren / Special Effects incl. Theater StylingBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg leuk!
| 21:14 |
Leuk gedaan! :D
| 19:21 |
Oh, wat leuk. Ik heb in mijn jonge jaren ook een opleiding grim en daarna bodypainting gedaan.
Ik dacht dat die opleiding niet meer bestond.
| 14:58 |
Is al leuk gedaan!
| 14:31 |
Ziet er al goed uit. Lijkt me niet gemakkelijk.
| 12:34 |
Wat leuk zeg! Heb zelf ook geleerd om te grimeren maar doe er niet heel veel meer mee, ja met Halloween haha
| 12:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen