Van keukentafel tot eigen werkkamer

Van keukentafel tot eigen werkkamer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat begon als een bezigheidje, groeide naar een hobby en liep uit tot een mini bedrijfje. Dat is de loopbaan van Mauties Mama. 

Ik begon met een trolley gevuld met een naaimachine en wat stofjes. Elke keer zette ik mijn naaimachine op de keukentafel als de kleine sliep en mijn man naar voetbal ging. Als ik klaar was ruimde ik alles weer netjes op en reed ik de trolley naar de gang. Zo was de woonkamer netjes en geen werkruimte meer.  Mijn "naaitrolley" (wel bekend van de ikea) werd op den duur te klein. De keukentafel zag er vaker rommelig uit en ook als we aten lagen er vaak nog patroontjes op de kop van de tafel. Erg netjes was dit niet. 

Een eigen tafel zou dan echt een goede oplossing zijn, bedacht ik mij.  Zo kwam mijn schoonvader met een klustafel van "PowerPlus" aanzetten. Fantastisch ding, dat niet wiebelt tijdens het naaien. Ook kan deze weer ingeklapt worden zodat de werkplek weer na gebruik kan worden opgeruimd en er weer een nette woonkamer is. Ja, ook dit gebeurde natuurlijk niet. Steeds vaker stapelden er nieuwe dozen met voorraad stofjes op de grond en werd ook zo mijn Mauties Mama hoek in de kamer één chaos!

Mijn man had bedacht wel te gaan verhuizen, want er was echt te weinig plek. De woonkamer werd deels een werkkamer en even een filmpje of serie kijken terwijl ik aan het naaien was kon gewoon niet. 

Perfect! Mauties Mama heeft haar eigen kamer :D. Zoals je kunt zien heb ik de Ikea leeg gewinkeld en lekker ingericht naar mijn eigen smaak. Met een eigen bureau om de administratie te kunnen doen en waar ik lekker deze blog kon typen. Het was even druk de afgelopen weken met verhuizen en het is nog steeds niet allemaal af, maar het begin is er en ik vind het nu al heel erg geslaagd :D.

Tot de volgende blog. 

Liefs,  Mauties MamaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Er gaat niets boven een eigen plek waar je alles kunt laten staan en vinden. Heerlijk je gaat zitten en kan verder zonder eerst alles te verzamelen.
| 09:18 |
Ja heerlijk he.. ik moet zeggen dat het met heel erg goed bevalt :D
| 14:44 |
Erg leuk! Zoiets hoop ik ooit in mijn volgende huis te kunnen creeeren! Mijn eigen hobby kamer!
| 22:19 |
Ja dat is zo leuk :D echt een aanrader. Dan kun je lekker aan de slag en is het echt jou eigen ruimte.
| 08:10 |
Wat leuk dat je eigen eerkplek nu hebt! Gefeliciteerd!
| 21:24 |
Dankje ik ben er ook super blij mee hoor :)
| 08:10 |
Wauw dat ziet er super mooi uit..
| 13:28 |
Dankje wel :)
| 08:11 |
Ja zo begon ik ook en zit nog steeds aan de kamertafel omdat die zo heerlijk groot is voor alles.
En hier hebben de kinderen plek nodig waardoor ik steeds weer aan het verhuizen was dus me erbij neergelegd als er dadelijk 1 de deur uitgaat kan ik een eigen werkplek maken.
| 09:30 |
Nog even aan de keukentafel dus, nou daar is ook niks mis mee. Zo'n grote tafel is ook heerlijk. Die mis ik hier wel ja. ik gebruik nu vaak de vloer .. haha is toch minder comfortabel.
| 08:12 |
Ik zit nog altijd aan de eettafel...maar mijn voorraad lappen staat op zolder
| 14:51 |
Ja helaas was dat een grote chaos dus dat hebben we maar anders opgelost :D
| 15:50 |
Ja mijn voorraad zweefde overal dus een eigen plek vond mijn man wel heel rustgevend .. desondanks zweeft er natuurllijk nog steeds genoeg rond het huis hahah..
| 08:13 |
Geweldig gefeliciteerd met je eigen plekje dat is echt het fijnste wat er is.
Geniet ervan
| 07:05 |
Dankje wel dat gaat zeker lukken :D
| 15:50 |
Dankje wel ik geniet er ook echt van
| 08:13 |
Wat een leuk plekje. Nu gaat Mauties Mama waarschijnlijk nog harder groeien.
| 06:57 |
Haha, ja dat zou leuk zijn Gerry, ik zou zeggen kom snel even zelf kijken is immers dichtbij je :D
| 15:51 |
Hey verhuisd. Wat leuk dat je nu je eigen werkplek hebt. Heel veel succes.
| 06:01 |
Ja zeker, is heel erg leuk zal je het adres nog even appen ;)
| 15:51 |
;-)
| 06:42 |
Amai, dan draait het precies wel goed
| 21:44 |
Ja het gaat lekker ja :D
| 15:51 |
Super leuk geworden!
| 20:54 |
Dankje wel, ben er ook heel blij mee
| 15:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen