Andere Auto

Andere Auto


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jeetje wat kun je een boel ''meemaken'' bij het kopen van een auto zeg..

De APK van mijn rode  Peugeot 205 uit 1994 was bijna verlopen, wetende dat de bak vol roest zat en er steeds meer dingen stuk gingen wist ik dat ie er niet doorheen zou komen, zowel zou het meer kosten dan de 350 die ik er een 7 maanden eerder voor had betaald. Wetende dat ik er bij de sloop sowieso 150 voor terug zou krijgen...

Toch op zoek naar een vervangende auto, dit keer een wat hogere prijsklasse, jonger en minimaal stuurbekrachtiging, liefst inruil mogelijk etc...

Na een tijdje een leuke Fiat Punto op het oog, uit 2002 en knalblauw, stuurbekrachtiging met city stand etc.. Hij was helemaal superde luxe en ik was verkocht!Peugeot erop ingeruild voor 150 en zelf 750 bijbetaald. Ik was superblij!
Na een paar ritjes kwamen een paar klachten naar voren, maar niets wat echt een ramp was... Totdat ineens de schakelbak niet meer in zn 1 wilde op de rotonde, of de 2 of zn achteruit... Met veel moeite thuis gekomen en ja hoor, hij stond nu stil en kon nergens meer heen zonder een lift van mn broer.. Na veel moeite met overleggen met de verkoper, foto's sturen etc en ongelukkige gebeurtenissen aan zijn kant, waardoor ik mijn vertrouwen compleet verloor, wat niet strookte met het leuke beeld wat ik van hem had gekregen toen ik daar was... Ik had heel lang met ze gesproken, gegrapt en gelachen. Iets wat bij mij zelden voorkomt, ben totaal niet ''outgoing'' en heb met veel mensen totaal geen klik. En ik vond hun echt supertof, dus dat ik mijn vertrouwen verloor in hun vond ik echt niet leuk, maar ik wilde ook niet overkomen als de naieve bimbo die denkt dat alle automonteurs/garages te vertrouwen zijn... want ik weet dondersgoed dat er zat oplichters zijn, dus dacht ik dat ik opgelicht werd... En daar werd ik heel raar van in mn hoofd... Twijfelen aan mezelf omdat ik twijfelde aan mensen enzovoort...

Zaterdag kwamen ze mijn auto keurig ophalen met de auto ambulance en ze gingen er wel naar kijken... Op maandag kreeg ik het bericht dat ie alles had bekeken en het bleek een gesprongen drukgroep te zijn waardoor hij niet vrij kwam om te schakelen... Dat met een nieuwe koppelingsset (dus ook drukgroep) dat weer verholpen zou zijn en ik alleen dat onderdeel hoefde te betalen en ik geen km kosten of manuren hoefde te betalen. Oftewel maar 100,- voor de nieuwe set en dat was het (terwijl ik bang was voor veel hogere kosten viel dit dus heel erg mee!). Ik ging akkoord en hij had het besteld. Heeft het dinsdags in mijn auto gezet en kreeg eind van de middag het bericht dat hij klaar was en het weer deed! Vandaag, woensdag 21 maart, heb ik hem opgehaald, eerst met mn broer mee naar de stad toen hij naar zn werk reed en toen met de trein naar Assen, daar werd ik door mijn monteur van het station geplukt en naar de garage gereden!!! Hij liet me de drukgroep zien, pinnetjes met flapjes eraan waarvan er dan 3 geknapt waren... de rest zag er inderdaad nog als nieuw uit (was bij vorige eigenaar vlak voor verkoop vervangen) dus vreemd was het wel. We hebben nog even zitten kletsen, grappen en bijpraten en mijn klik met hun zit er nog steeds, wat een leuke mannen! En ik reed weg met mijn auto, alles ging weer soepel, en ik kon de grijns niet van mn gezicht halen... zo blij met mijn eigen karretje!!!

Deze mannen hebben mijn vertrouwen weer volledig terug en ik denk dat de kans groot is dat ik voor de meeste zaken gewoon ''om'' rij naar Assen om bij hun mijn auto te laten repareren, want ze zijn echt supergoed en willen het beste en betaalbaarste voor hun klanten. Als ik iemand kan aanraden om naar hun toe te gaan dan zal ik dat doen... Het is geen schone/gelikte garage, zoals de luxe en dure eruit zien, het is er 1 in een auto loods met meerdere autobedrijven naast elkaar, maar ze hebben alle intentie om er alles aan te doen zodat jouw auto goed is en jij tevreden bent!!!

Auto Doldersum Assen

eigenaar Mark Doldersum met in dienst zijn oom die eerst een autosloperij had...
Mark is zo ongeveer van mijn leeftijd en dit zijn echt goede kerels!!!
Zeg gerust dat ik (Max) hun heb aangeraden (graag zelfs!)

Ik rij nu vrolijk weer zelf rond in mijn autootje en ik hoop echt dat ik er nog lang van mag genieten!

 
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zo mooi zeg dat je auto weer goed is en dat je weer lekker kan rond rijen.
nou je was mooi dichtbij zeg.
| 15:06 |
Ja ik ben er heel erg blij mee! Hij rijdt (inmiddels) nog steeds goed rond haha dus het is verholpen ;) 
| 14:39 |
Super toch, wens je veel mooie km toe en veilig
| 09:20 |
Dankjewel!!
| 16:35 |
Profciat met je nieuwe autootje en super fijn dat ze hem voor je hebben kunnen maken. Blijft altijd een dingetje en een gok met een wat oudere auto. Ik mag tot nu toe ook nog niet mopperen met mijn Altootje haha, die is ook van 2002. Ik wens je veel veilige ritjes!
| 07:49 |
Ja, verbaasde mij ook enorm.. had hem net een week en reed heerlijk!! Maar hij rijd nu weer als een zonnetje!! Ben er super blij mee! Dankjewel, hij voelt heel veilig! Heb nog nooit zo'n luxe bolide gehad als deze (veel ruimte, best veel functies e.d.) hier zou ik zeker nog 3-4 jaar mee moeten kunnen doen met goed onderhoud :p dus zolang heb ik de tijd om voor vervanging te sparen en dan 1 uit 2006-2007 ofzo :p xx
| 22:22 |
Super dat hij nu helemaal goed rijd. Genieten maar zou ik zeggen en inderdaad goed sparen en dan over een paar jaar een andere kunnen kopen ;)
| 22:26 |
Dat komt helemaal goed! ;)
| 15:48 |
Als je netjes je probleem voor legt zijn ze vaak genegen je te helpen. Een klant moet je koesteren, de volgende auto koop jij daar dus ook en misschien vrienden ook wel.
Veel plezier met je nieuwe auto.
| 22:54 |
Nouja, ik heb niet de beste eerdere ervaringen met garages... (zo hebben we die hier in de buurt bijna allemaal al gehad en was verder weg misschien wel een optie gebleken) Ik hoop inderdaad dat ik straks daar weer een auto kan kopen omdat mijn gevoel over hun echt goed zit en dat ze me kwaliteit weten te bieden tot ik toe ben aan een nieuwe... Zou het echt fijn vinden om zo'n band op te bouwen. En ik hoop zeker dat 'vrienden' bij hem langs zullen gaan, vandaar deze blog ook eigenlijk.

Dankjewel Albert, ik denk dat dat wel goed komt!
| 23:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen