×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Bye Bye YOORS

Bye Bye YOORS


Lieve Yoors-leden,


Voorlopig de laatste post... Ik zeg voorlopig omdat ik mijn account behoud, maar even voor een tijd niet meer ga inloggen op yoors en content hier ga maken. Ik wil de optie houden om terug te komen, onder mijn eigen account.


De reden? Ik raak overprikkeld, gestrest en onzeker van alle veranderingen. Ik trek het niet meer. Het werkte prima, zeker voor iemand die niet veel lezers heeft, omdat er maar een kleine geïnteresseerde doelgroep is in mijn soort blogs en ik er mega lang over heb moeten doen om genoeg YP's te verdienen voor 1 magere uitbetaling. En ja, daarvoor was ik grotendeels wel op yoors begonnen. Nu, kan ik net zo goed schrijven op een plek waar je toch niets verdient, maar wat WEL makkelijk is. Dat is dus precies wat ik ga doen.

Dus, wil je me alsnog blijven volgen? Dat kan via mijn FB pagina, mijn eigen bloggerspagina en mijn nieuwe site:http://maxtranslgbtq.simplesite.com (Fb Max van den Hoek & https://www.facebook.com/BloggerMax/ is mijn bloggerspagina) Zie jullie dan graag daar!

Het begin was leuk en ik heb mijn liefde voor schrijven weer herontdekt, zeker mijn liefde om te vertellen wat mij bezig houd en hoe mijn transitie verloopt en dat mensen dat ook nog waarderen heeft mij veel gebracht.

Maar ergens ligt voor mij de grens qua veranderingen en die is voor mij bereikt.

Als jullie me niet gaan volgen op eerder genoemde pagina's... Ook goed, ik ga jullie missen en ik hoop dat alles in jullie leven gaat lopen zoals je hoopt!

Met veel liefs en knuffels,

Max
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties