×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMegaFoodStunter 2.0 gaat ON TOUR

MegaFoodStunter 2.0 gaat ON TOUR


Gisteren heb ik voor het eerst een 100kg = 100,- diepvriespakket opgehaald bij de vrachtwagen van MegaFoodStunter die het land doorrijden... Ze zijn nu overigens op vakantie tm 13 Augustus!

Ik schreef gistermiddag hetvolgende op mijn Facebookprofiel:

''Vanmorgen mijn 1e diepvriespakket opgehaald bij MegaFoodStunter 2.0 On Tour! Ik was een half uur te vroeg voor de aangegeven tijd, maar de vrachtwagen stond er ook al! Ik kon dus gelijk beginnen met inladen en sorteren, dat laatste ging niet echt best terwijl je vol in de zon staat en weet dat je nog een stukje moet rijden, dus ik laadde mijn hele auto bomvol, reed naar mn huis want de parkeerplaatsen liggen smorgens goed in de schaduw van de 2 bomen en heb daar alles uitgepakt en verdeeld voor 4 huishoudens, te weten mijn moeder, mijn broer en zn gezin, mijn beste vriendin en haar kids en mijzelf. Uiteraard meer volume voor de gezinnen met kids dan alleen voor mn moeder of mij (maar wel iets meer van wat we echt zelf lekker vinden uiteraard :p ). We hebben allemaal een heel mooi volle vriezer!!!
Wat zat er in?

- Gemarineerde Speklappen
-portiezakjes patat
- slavinken

- Hamburgers
- Karbonades
- luxe Roomboter Croissants (grote zakken)
- luxe Ham Kaas Croissants (grote zakken)
-Grote doos met bruine afbakbroodjes
- Chicken wings/pootjes/mix (grote zakken)
- 4 dozen met 6 potten yoghurtijs (dus 1 doos per huishouden)

- Doos met los verpakte kaas pizza's

- Hamblokjes
-Ontbijtspekblokjes

- 2 dozen met kroketten (1 voor mij en 1 voor mn moeder :p )
- Grote zakken met gehaktballetjes

Kortom, delende met 4 mensen die 25,- betalen heb je nog steeds flink waar voor je geld en de vriezers komen echt goed vol. Wat er in zit is elke keer anders, naar gelang ik de filmpjes heb gezien, en het is echt meer dan je denkt!

Beoordeling;
Lang niet alles is gezond te noemen, maar, zeker als je weinig te besteden hebt, kun je door deze manier wel aan de volume komen die je nodig hebt om genoeg voedsel te hebben en kun je hiernaast meer geld vrij maken voor SUPERGEZOND voedsel ernaast! Ik denk dat ik door hier mee door te gaan, veel meer gezond voedsel kan kopen en door bij 1 ongezond ding daarbij iets supergezonds klaar te maken, je toch redelijk gebalanceerd kunt eten voor niet al te veel geld.

Conclusie: Ik vind het zeker een aanrader!