Ouwe Koeien....

Ouwe Koeien....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nee... niet uit de sloot... en deze blog gaat ook niet over ''oude conflicten'' althans niet echt. Maar ik zocht een foto uit mijn eigen ''camera archief'' en vond deze wel leuk passen...

Vandaag (dinsdag 19-12) bijgekletst met een van mijn ''oudste'' vriendinnen sinds ik in Groningen ben komen wonen. Heb laatst uitgerekend dat we elkaar al 18 jaar kennen, alleen hebben we elkaar de afgelopen 2 jaar niet gesproken of gezien... Het kwam er gewoon niet van!


En met, in mijn ogen, neppe vrienden/kennissen is dat misschien een probleem, zo van ''uit het oog is uit het hart'', maar met ECHTE vrienden is dat geen enkel probleem.

Ik kreeg vorige week de niet meer verwachtte kerstkaart met een lief berichtje dat ze wenste dat mijn transitie en 2018 goed zou worden. Dus uiteraard ging ik haar bedanken en schreef ik er ook 1 voor haar, we raakten weer aan de praat en spraken af voor een thee date..

Gisteren was het zover. Stipt om 2 uur bij haar voor de deur. Eerst stonden we wat onwennig in haar keuken te praten tot we thee gingen drinken op de bank... En uiteraard verder met bijkletsen. Het was eigenlijk gewoon meteen goed. Dit is vriendschap. 3 uur later en het was al donker, moest ook nog boodschappen doen, dus moest echt gaan. We willen echt de vriendschap weer oppakken, het was erg gezellig. En we gaan misschien vrijdag samen naar de film. Zoals we dat 'vroeger' ook al deden. So far So good.

Ik vertelde haar over mijn struggles voordat ik besloot met mijn transitie aan de gang te gaan, over mijn opluchting en optimisme die ik sindsdien met mij meedraag en over dat familieleden al zoveel verschil merken, dat ze me volledig steunen. Zij vertelde mij over haar burn out (toen onze vriendschap verwaterde, dat ze het even niet kon hebben) en haar nieuwe baan in het revalidatiecentrum en dat ze dit geweldig vind om te doen. Ik vertelde haar over mijn huisjeszoektocht, mijn (toch niet zo) verloren portemonnee, het vervangen van al mijn pasjes en anderhalve week later dat ik toch die ochtend mijn portemonnee weer terugvond... Hurray toch mijn briefgeld weer veilig bij mij. Maar ga toch maar niet vertellen aan mijn moeder dat ik dus voor niets mijn rijbewijs enzo heb vervangen;  beetje zonde geld, maar ik ben heel blij met mijn nieuwe foto erop! Lijk tenminste geen meisje meer!
En ook het vervangen van mijn kentekenpasje leverde op dat ik de uitdraai van het APK rapport gratis mee kon opvragen, die ik bij de koop niet van de verkoper had gekregen, wel achteraf een foto met de datum... maar dit is toch wel fijner. Dus ''elk nadeel heb zijn voordeel'' zekersteweten wel! Zij vertelde mij over wat vrienden, collega's haar musical uitjes en dat ze misschien wel dr huis gaat verkopen om in de stad te gaan wonen, dichter bij haar werk. En nog veel meer...

Hieraan merk ik dat ik geen prater ben, heb nog nooit zoveel ''gekletst'' ! Maar het was erg fijn om te re-connecten met iemand die je zo goed kent en vertrouwd!

 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
vertrouwen is heel belangrijk. Heerlijk dat je zo'n goed 'goude oude' vriendin hebt ! En die foto....dat is natuurlijk geniaal, sta je tenminste op en in beeld wie je bent en een wijze die (bij) je past!
| 19:13 |
Ja precies! Echt wel fijn om inderdaad zo'n vriendschap te hebben! Mijn profielfoto bedoelt u denk ik (hoop ik): dankuwel, ben er inderdaad heel erg blij mee! In het geval van de koeienfoto: en bedankt he hahahaha :p
| 16:09 |
wahahahah ... nee ik bedoe je menselijke portret ! ;-) hihih
| 10:46 |
hahaha nee okee :p Dacht ik wel hoor, maar twijfelde toch haha
| 16:07 |
je bent in elk geval zo eerlijk het gewoon te vragen ipv mij 'in te vullen' . dat waardeer ik !
| 10:51 |
oh... ja.. graag gedaan hoor! Ik heb een hekel aan ''invullen voor een ander'' hoe diegene wat bedoelt... dus ik vraag het gewoon, deels omdat ik een soort van bevestiging nodig heb of ik het goed begrijp ofniet... Wil niet fout zitten en duidelijkheid is wel fijn zegmaar ;)
| 11:46 |
zeker , en het is ook aan zelfreflctie doen . chappeau lieverd!
| 12:20 |
Precies ;) dankjewel andere lieverd!
| 17:32 |
knuff
| 18:00 |
XxX
| 18:04 |
Gaaf zeg,,,zo doe je dat ja...soms is er ff minder ruimte voor elkaar en nu weer meer, mooi!
Top die foto trouwens, je gaat goed!
| 15:03 |
Haha ja echt he, en met echte vrienden zit het altijd goed.
Ja die foto heb ik ooit eens gemaakt toen ik aan het werk was als DHL pakketbezorger... ze stonden naar me te kijken en te loeien haha Kwamen mooie plaatjes uit voort ;) Dankjewel Kaar!
| 00:59 |
Wat fijn zeg dat je weer even naar een vriendin kon even lekker samen kletsen.
| 18:32 |
Ja was fijn~Inmiddels zijn we ook weer eens samen naar de bios geweest! was erg gezellig!
| 19:06 |
Heerlijk! en zoals je zegt, met echte vrienden voelt het zelfs jaren later alsof je gister nog met elkaar sprak.. Leuk dat jullie het weer oppakken, de vriendschap..
| 14:26 |
Ja echt he! Ja vind het ook wel heel fijn... Zij is eigenlijk 1 van de 2-3 mensen die ondanks mijn diagnose van kanker op mijn 15e altijd naast me is blijven staan. We hebben 1 keer een keer goed ruzie gehad, ging een jaar overheen, daarna waren we weer closer dan nooit tevoren. Dus je snapt wel, genoeg samen meegemaakt!
| 14:30 |
Oh heb je dat ook nog op je bord gehad :( Gelukkig hebben jullie elkaar terug gevonden.. Zo zou ik ook een paar van die vriendinnen weer eens willen zien, maar lastiger als je in buitenland woont.. ach ja als de tijd rijp is treffen we elkaar weer ;)
| 14:33 |
Ja... wat dat betreft loopt alles toch zoals het loopt en is het niet echt te sturen!
| 15:09 |
wat fijn, zo'n middag kan zo fijn voelen!
| 11:25 |
Ja absoluut
| 12:35 |
dat is wel fijn zo.n middag
| 10:03 |
Zeker!
| 10:16 |
Wat klinkt dat als een heerlijke middag zeg, zo gezellig even bij kunnen kletsen. Goede vriendschap kan dit hebben inderdaad en fijn dat dat bij jullie ook het geval is. Geluk bij een ongeluk dus dat je rijbewijs nu een betere foto heeft haha, want dat is voor jou natuurlijk ook een belangrijke stap. Je moeder hoeft ook niet alles te weten hihi, oei wat zeg ik nu :P
Trots op jou hoor, hoe je alles nu doet en in het leven staat. Je leeft maar 1 keer en daar moet je van genieten!
| 06:36 |
Ja, was heel fijn!
Ik vertel Mamma veel, maar nee ze hoeft echt niet alles te weten haha :p
Dankjewel Diaantje!
| 09:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen