×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Update BlogPost - Gedachtenspinsels

Update BlogPost - Gedachtenspinsels


28-11-2017

Terwijl ik in de Ikea achter mijn laptop in het restaurant, rechts naast me een blad met een vuile soepkom, broodkruimels van het snijden van mijn pistoletjes (ja om in de soep te dopen), papier afval, een vuil koffiekopje want de ene machine deed de cappuccino niet goed en bij de volgende ging het erover en nog een halve bak salade (heerlijk!), zit ik tijd te verdrijven tot ik mijn 2e gratis marktplaatsitem kan ophalen. Ofwel als diegene van het werk thuiskomt.
In mijn kleine mini-auto ligt nou op zn rug, met de achterbank plat, in de kofferbak mijn 'nieuwe' blauwe, IKEA 3 ladenkastje, voor noppes. moet 1 la ff goed gelijmd worden, verder prima om mijn knutselspullen in te bewaren! Eindelijk een plek om het in op te bergen ipv overal en nergens. Dus ik ben heel blij.
Ook ligt er mijn (wel gekochte) Brabantia boodschappenwagentje, waar ik lekker mee over de stadse markt ben geweest, waar veel groenten in zit voor weinig. en daarin ook mijn koeltas, met nog belangrijker voedsel... gelukkig is het koud buiten, hier wel.
Mijn 2e, gratis marktplaatsitem van vandaag is een blauwe, fluffy harige, kinderpoef... Ik haal deze op als soort van kerstcadeau voor mijn nichtjes, beiden net zo gek op blauw als ikzelf. Vind hem waarschijnlijk zelf net niks, maar zij vinden hem vast geweldig :p en daarna, zo snel mogelijk naar huis!!!

Onder het ''tijd verdrijven'' heb ik net ook voldaan aan de ''uitnodiging'' in mijn e-mail van het UMCG om de vragenlijst weer in te vullen over het verloop van mijn behandeling. Er was alleen geen open vak-toelichting mogelijk, om iets in aan te vullen, dus heb er gelijk een mail achteraan gestuurd met mijn vragen/opmerkingen!
Kreeg gelijk antwoord terug! Ze weten nu in ieder geval dat er voor mij echt druk begint achter te zitten en heb de bevestiging gekregen dat ik op plek 20 sta, en WAARSCHIJNLIJK al in Februari (wat 2 maanden eerder is dan verwacht) aan de beurt ben! Met dit nieuws ben ik natuurlijk superblij!!!

tot zover deze dag.


ONPOPULAR OPINION:
Ben het echt zat dat de geschiedenis wordt verdraaid. Iets wat nu wordt neergezet als racistisch, waardoor het gerechtvaardigd wordt om een traditie te verpesten. En juist helemaal niet racistisch of pro-slavernij is. Maar juist ANTI. Ik word hier zo moedeloos van. Het doet mij zeer. In Suriname en alles, waar ze al donker zijn, schminken ze zich nog zwart voor de sinterklaasviering. Sint Niklaas was van Turkse komaf en nam de kindslaven in dienst als Knecht. doordat ze nu betaald kregen waren ze ONAFHANKELIJK en daardoor werd Sint Niklaas bekend als kindervriend!!! wat nou racisme? Maar wel hier je moskee neerzetten, vrouwen met hoofddoek op straat willen hebben lopen en halal vlees in de supermarkt. Wij passen ons prima aan aan dat kattengejank van die moskees. Wat mij betreft is iedereen welkom, Ik vind zoiezo dat dat landjepik over moet zijn, weg met de grenzen. we zijn 1 wereld. (En nee, ik ben niet voor 1 wereldregering... Ik ben wel voor act local buy local!) Maar respect moet van 2 kanten komen. En als je geen respect hebt voor onze tradities, en weigert de echte historie te leren en je mening bij te draaien, waarom zouden wij dat dan wel in return aan jou geven??? Dacht het niet.

Nogmaals, iedereen is welkom. Kleur, achtergrond whatever, boeit me geen ... The Human Race is ONE race. fuck racism. Respect moet je tonen, om te verdienen.LivingThaGoodLife
He dat komt echt heel dichtbij zeg!!! super voor je.. nog even aftellen :-)
07-12-2017 01:34
07-12-2017 01:34 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Dankje! ja inderdaad
07-12-2017 12:00
07-12-2017 12:00 • Reageer
Gertiena
Hey wat fijn zeg dat je waarschijnlijk in Februari al terecht kan. vind het echt te gek voor je. groeten gertiena
29-11-2017 17:56
29-11-2017 17:56 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ja super dankjewel!! Ben er ook superblij mee! Groetjes!
29-11-2017 18:02
29-11-2017 18:02 • 1 reactie • Reageer
Katrien
Je kan heel wat krijgen wat je leuk vindt en anderen willen weggooien. Leuk voor je!
28-11-2017 22:03
28-11-2017 22:03 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ja precies. Vind ik echt superleuk!
28-11-2017 22:43
28-11-2017 22:43 • Reageer
Erieka
Ben het met je eens. You get what you give. :-)
28-11-2017 21:00
28-11-2017 21:00 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ja precies, vind ik ook!
28-11-2017 21:45
28-11-2017 21:45 • Reageer