×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
innerlijk kind helen


Je leeft je leven en ineens raakt iemand iets heel pijnlijks in je aan.

nadat je even tijdje je ego zijn gang hebt laten gaan , en flink wat angsten hebt gevoeld en ook nog geprobeerd hebt om er van weg te lopen, merk je dat je nog steeds heel erg onrustig bent.

ook merk je dat je ontzettend boos bent op die persoon.

zo  was er dus ook iets in mij geraakt. Ik besefte dat een diepe wond in mij weer was aangeraakt, en dat is een stukje in mij dat nog niet genezen is.

ik had genoeg van al die onrust en pijn in mij, dat ik besloot het de ruimte te geven, het heel diep te gaan voelen, en te gaan communiceren met het innerlijk kind in mij ik vertelde haar dat haar niets meer kan overkomen, en dat we samen sterk zijn en dat ze veilig is bij mij, ik pakte een deken en legde deze in mijn armen en troostte het kind in mij, ik voelde de wanhoop en het diepe verdriet maar ook vooral de angst.

Wat voelde dit als opluchting mijn pijn werd gezien! het voelde enorm bevrijdend en dat nare gevoel zakte eindelijk weg, de onrust ook!

soms denk ik waarom kon ik dit niet gelijk doen, waarom zo worstelen met jezelf als het zoveel simpeler kan?

maar stapje voor stapje komen we er wel en stiekem toch ook weer wel beetje trots dat ik weer stukje geheeld ben


liefs maya 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts