×

Yoors


Inloggen
×

YoorsCravings tijdens die ene week

Cravings tijdens die ene week


De rode lap 

Slaapgebrek, stress in combinatie met de ergste buikkrampen in historie vandaag, maakten het voor mij heel moeilijk om mijn grenzen te bewaken. Zo trots dat ik was. Ik moet  nog maar 1 kg per week afvallen en dan heb ik mijn streefgewicht behaald, wat 55 kg is. 

Vandaag heb ik mij laten gaan. Vanmorgen met een klein reepje pure chocolade. Vanavond met een patatje oorlog en een reep Cote D'Or. Anyway, het is belangrijk dat ik niet opgeef. Nog 27 dagen om 4 kg kwijt te raken. De sugarchallenge (nu 4 real) plus het 5:2 vasten dieet en 2 tot 3 keer per week sporten, gaan mij hierbij helpen.

Hoe kan ik food cravings onder controle houden?

Verneem in onderstaande video de 10 tips.

Dag 7 van de emotie eten 30 dagen  journaling challenge.

'Hoe laat eten mij voelen ? - hoe wens ik mij te voelen door voeding?'

Het patatje en de chocolade hebben de kramp en het vervelende gevoel niet weggenomen. Ik ben zelfs een beetje misselijk en teleurgesteld dat ik mij zo heb laten gaan. Blijkbaar kan ik er weinig aan doen maar werl leren om er beter mee om te gaan. 

Door welk eten voel ik mij wel goed?

Eigenlijk door mijn dagelijkse kost. Een fruit en groente smoothie als ontbijt, een salade als lunch en een vegetarische avond maaltijd met tussendoor dadels, noten, komkommers en tomaten. Tachtig procent van de tijd gaat t best goed en beter dan een periode daarvoor.