Dag 6: sugar challenge en de vrijdagmiddag borrel

Dag 6: sugar challenge en de vrijdagmiddag borrel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oooh de vrijdagmiddagborrel stond voor de neus met verleidelijke flessen wijn, bakken chips en borrelnootjes. De rosé lonkte naar mij. Een glaasje dan. De chips heb ik prima kunnen laten staan, terwijl voor de sugarchallenge elke vrijdag handjes vol met natural en paprika chips mijn mond naar binnen gingen. Elk chipje smaakte naar meer. Even voor jouw beeldvorming, 1 handje chips staat voor 80 kcal. In plaats daarvan heb ik een paar pinda's gegeten.

Mijn man had sui kau soep gemaakt. Een beetje vergelijkbaar met dim sum. Heerlijk. 

Ik nuttigde daarna een klein stukje pure chocolade 》70. Daarna een zak popcorn leeggeten..... wat in totaal 300 kcal is.

Als lunch had ik een salade met quinoa, avocado, sla, mozzarella, olijven en pesto.

Tussen  ontbijt (fruit en groente shake) zat toevallig 7 uur omdat ik pas laat kon lunchen en het te druk had voor een tussendoortje. Alhoewel de latte machiato best vulde. Ongemerkt had ik al een beetje gevast.

Al met al moet ik zeggen dat elke dag mij beter afgaat. Mijn suikerverslaving is niet weg maar wel geminderd. Ik ben een kg afgevallen en zit net onder de 27% bf.  Ik moet er wel bij zeggen dat ik twee keer gesport heb deze week en veel gefietst. En ik heb niet alles heel streng gedaan volgens de regels in fase1.

Een fijn en zonnig weekend toegewenst.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoe minder suiker je tot je neemt hoe beter je je gaat voelen en hoe minder zin je er in krijgt. 
| 17:43 |
Dat klopt. Het gaat elke dag beter maar ik kom niet zomaar van de verslaving af.
| 20:12 |
Knap hoor om het lekkers te laten staan. 
| 22:26 |
Voor 30 dagen lang, is dat zeker er zo en daar ben ik nog niet:)
Ik weet wel dat het ijsje na 7 dagen veel minder suiker niet zo lekker als daarvoor meer smaakte en mijn geen gevoel van voldoening gaf.
| 06:54 |
Dat is snel: 1 kilo in minder dan een week👍
| 06:03 |
Dank je wel
| 06:04 |
Gefeliciteerd met de kilo die je kwijt bent.
| 21:47 |
Dank je
| 06:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen