×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
De energie die ons verbind

De energie die ons verbind


De energie die ons verbind

Als een wervelwind bemin je alle lagen van mijn ziel. De klanken van jouw geschreeuw om begrepen te worden durf ik helemaal binnen te laten komen, een plekje te geven en het antwoord te weven waar jij naar op zoek bent. Dit probeer ik met alle liefde en geduld van de hele wereld te doen. Er is geen plankenkoorts meer. 

De energie die onze harten verbind en zorgt voor een onzichtbaar lint, helpt bij het maken van deze goed doordachte beslissingen. Elk woord kan er een teveel zijn en een litteken achterlaten op de ziel van een kind. Ik bedank mijn meester van de lankmoedigheid. Ik apprecieer de rustige klanken uit mijn keel die in een lied in de taal van mijn kind hem toezingen.

Auteur: Mayke Muller Foto: Daenan

Copyrights: Down & Beautiful 
peterdenharder
Prachtig omschreven Mayke.
27-07-2018 19:08
27-07-2018 19:08 • 1 reactie • Reageer
Mayke Muller
Dank je wel 
29-07-2018 06:26
29-07-2018 06:26 • Reageer