De energie die ons verbind

De energie die ons verbind


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De energie die ons verbind

Als een wervelwind bemin je alle lagen van mijn ziel. De klanken van jouw geschreeuw om begrepen te worden durf ik helemaal binnen te laten komen, een plekje te geven en het antwoord te weven waar jij naar op zoek bent. Dit probeer ik met alle liefde en geduld van de hele wereld te doen. Er is geen plankenkoorts meer. 

De energie die onze harten verbind en zorgt voor een onzichtbaar lint, helpt bij het maken van deze goed doordachte beslissingen. Elk woord kan er een teveel zijn en een litteken achterlaten op de ziel van een kind. Ik bedank mijn meester van de lankmoedigheid. Ik apprecieer de rustige klanken uit mijn keel die in een lied in de taal van mijn kind hem toezingen.

Auteur: Mayke Muller Foto: Daenan

Copyrights: Down & Beautiful Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig omschreven Mayke.
| 19:08 |
Dank je wel 
| 06:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen