×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De treurwilg

De treurwilg


De treurwilg aan de rand van de oever liet een prachtig schouwspel zien. Alle takken waren bekleed met regendruppels waardoor ik mijn schitterende omgeving aanschouwde. Het geeft mij zingeving als ik langs de waterkant fiets en de wind mijn huid voel strelen. Liedjes van vogels die in mijn oren worden gefluisterd. Al het moois wat je kunt horen als je luistert.

Dan denk ik aan de diepblauwe nacht en probeer ik sterren aan elkaar te borduren om inzicht te krijgen. Zittend op de maan aanschouw ik de wereld en het kleine huisje waarin wij wonen. Wij mochten leven geven.Het leed was al vergeven toen mijn zoon geboren werd uit mijn vruchtwater. De druppel die zorgde voor een groot rimpeleffect. Maar schat ik luister naar mijn omgeving en wat jij mij influistert.

Auteur: Mayke Muller

Copyrights: Down and Beautiful

Foto: Daenan
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties