Emotion overload

Emotion overload


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe kan ik dit jaar in mijzelf investeren, en in mijn gezondheid en plezier?

Het antwoord op bovenstaande vraag is doorgaan met de sugarchallenge en 5:2 vasten dieet. 

Daarnaast heb ik een leuke en overzichtelijke  app ontdekt 'Samsung Health,' waar je jouw voeding, koffie en waterinname kan checken. Door de grafiekjes krijg je snel inzicht ook in de gewichtsafname en hoeveel je verbrand heb op een dag.

Hierdoor werd ik bewust dat ik meer gegeten had dan verbrand. 

Bij het avondeten zij mijn man 'oh ik heb zo'n lekkere trek.' Ik antwoordde: 'ja ik ook en vooral na zo'n dag als deze. Emotion overload. Mijn hormonen speelden op. De koffie was niet goed gevallen. Een vrouw ging te keer tegen mij in de trein. Allereerst erkende ik mijn emoties. Ik heb geen koekje genomen omdat ik al meer gegeten had dan verbrand en ook in de wetenschap dat als ik een eet er meer volgen. Ik ben bij dag 5 van de journaling challenge en heb nu al het idee dat het helpt om zo meer inzicht te krijgen en tijdig gevoelens te herkennen

Wat is een emotion overload? Bekijk onderstaand het filmpje. 

Doe je ook mee met deze journaling challenge om inzicht te krijgen in de patronen van emotie eten? Morgen is dag zes binnen het thema zelf inzicht. Ik kijk er nu al naar uit om morgen weer een blog te schrijven.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is er nooit een Nederlandse gedachte over gezond in je vel of blij zijn met jezelf? Waarom wordt dit als voorbeeld genomen?
| 10:39 |
Omdat ik geen NLse versie kon vinden en men in Amerika verder is in onderzoek naar bepaalde gebieden.
| 17:03 |
Dat betwijfel ik. In Amerika is elke normale gedachte en gedraging een openbaring. Dr Phil is daar een goed voorbeeld van, net als vele andere goeroe's. Amerikanen zijn in gedrag bij heel veel totaal doorgedraaid, overdreven en gillerig tov Nederlanders en vele Europeanen. Goed mogelijk dat dit niet eens veel bij ons voor komt. Je kunt je ook van alles laten aanpraten.
| 17:10 |
Dank voor jouw reactie. Ik zal eens verder onderzoeken.
| 17:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen