×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Emotion overload

Emotion overload


Hoe kan ik dit jaar in mijzelf investeren, en in mijn gezondheid en plezier?

Het antwoord op bovenstaande vraag is doorgaan met de sugarchallenge en 5:2 vasten dieet. 

Daarnaast heb ik een leuke en overzichtelijke  app ontdekt 'Samsung Health,' waar je jouw voeding, koffie en waterinname kan checken. Door de grafiekjes krijg je snel inzicht ook in de gewichtsafname en hoeveel je verbrand heb op een dag.

Hierdoor werd ik bewust dat ik meer gegeten had dan verbrand. 

Bij het avondeten zij mijn man 'oh ik heb zo'n lekkere trek.' Ik antwoordde: 'ja ik ook en vooral na zo'n dag als deze. Emotion overload. Mijn hormonen speelden op. De koffie was niet goed gevallen. Een vrouw ging te keer tegen mij in de trein. Allereerst erkende ik mijn emoties. Ik heb geen koekje genomen omdat ik al meer gegeten had dan verbrand en ook in de wetenschap dat als ik een eet er meer volgen. Ik ben bij dag 5 van de journaling challenge en heb nu al het idee dat het helpt om zo meer inzicht te krijgen en tijdig gevoelens te herkennen

Wat is een emotion overload? Bekijk onderstaand het filmpje. 

Doe je ook mee met deze journaling challenge om inzicht te krijgen in de patronen van emotie eten? Morgen is dag zes binnen het thema zelf inzicht. Ik kijk er nu al naar uit om morgen weer een blog te schrijven.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties