Gedicht liefje, het ligt niet aan jou.

Gedicht "liefje, het ligt niet aan jou."


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Liefje, het ligt niet aan jou maar aan de wereld om jou heen. Ik begeleid jou met liefde door het leven en laat jou niet alleen.Je zwaait naar mij, je lacht met je hele gezicht, je tanden schitteren in het zonlicht.Jij houd mij ook op de been.

Liefje, konden wij de wereld om jou heen maar meer zoals jij bent maken. Jij leeft al uit je hart. Jij weet mensen te raken met wie jij in werkelijkheid bent. Jij bent niet bang om in de spiegel te kijken en een spiegel te zijn voor anderen. Jij bent hier op aarde om mensen zoals ik te doen ontwaken.

Liefje, jij bent een verbindende factor op deze wereld. Jij hoort bij de kinderen die veranderingen teweeg brengen. Jij laat zien dat je met een open hart kan zingen. Jij laat voelen dat je in alle kringen thuishoort. Jij laat merken dat alles zo kan zijn, alsof je voor de eerste keer een bloem ruikt. Met jou vindingrijkheid vinden wij uit dat veel anders kan gaan, dan de gebaande weg.

Kortom jij bent een kracht uit de natuur met prachtig herkenbare uiterlijke kenmerken.Jij verzacht deze harde wereld. Jij sticht vrede in een verhard hart. Jij bent de liefde waar iedereen naar op zoek is.

Jij bracht mij naar het licht voor meer zicht en met jou aan mijn zijde zal ik mij nooit alleen voelen. Samen staan we sterk.

Auteur: Mayke Muller 

Copyrights Down & Beautiful 

Foto: DaenanBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi hoor en recht uit je hart geschreven! Ik heb een zusje met down en zij is mijn engeltje.
Ik heb ook een stukje over haar geschreven, my own little angel.
| 12:41 |
Dank je. Ik ga even kijken bij jouw blog. Zeker recht uit t hart ❤
| 21:00 |
Geschreven door een trotse moeder
| 00:22 |
Zeker ♡ dank
| 06:53 |
Wat een mooie blog recht uit het hart..
| 00:04 |
Dank je Wel xx
| 06:54 |
Echt een heel mooie blog!
| 17:20 |
Dank je xx
| 19:31 |
Super beschreven en helaas zo waar ik deel
| 10:23 |
Dank !
| 19:31 |
Wow kippenvel erg mooi!de liefde straalt er vanaf
| 09:35 |
Dank je wel
| 09:53 |
Wat een ontroerend mooi gedicht.
| 08:37 |
Dank je ♡
| 09:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen