Gelukkig zijn

Gelukkig zijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wil dat jij gelukkig bent

Ik wil dat jij je gelukkig voelt

Ik wil dat jij andere mensen gelukkig kan blijven maken

Ik wil dat andere mensen jou het geluk gunnen

Ik wil een gelukkig plekje op aarde voor jou verzekeren 

Jij kan nog niet lezen en schrijven met pen en papier. Jij kan wel lezen en schrijven met jouw gevoel en tussen de lijntjes doorlezen. Jij weet wat andere mensen over jou denken. Je voelt het als je niet welkom bent. Jij bent als een liefdevol web in onze levens verweven. Wij zullen ervoor zorgen dat deze draden sterk blijven.

Ik wil dat jij gelukkig bent

Ik wil dat jij je gelukkig voelt

Ik wil dat jij andere mensen gelukkig kan blijven maken

Ik wil dat andere mensen jou het geluk gunnen

Ik wil een gelukkig plekje op aarde voor jou verzekeren.

Zoals alles in de natuur, moeten er mensen zijn die over jou willen ontfermen. Zoals een prachtige bloemknop, die met de juiste temperatuur en omgeving, prachtig tot bloei mag komen en beschermd is. Elk levend wezen, heeft een doel op aarde, zoals de bijen zorgen dat er elders meer bloemen groeien. Jij bent hier om mensen bewust te maken en te leren vanuit het hart te leven. Ik wil jou met heel mijn hart beschermen.

Ik wil dat jij gelukkig bent

Ik wil dat jij je gelukkig voelt

Ik wil dat jij andere mensen gelukkig kan blijven maken

Ik wil dat andere mensen jou het geluk gunnen

Ik wil een gelukkig plekje op aarde voor jou verzekeren

Auteur: Mayke Muller 

Copyright: downandbeautiful.com

Foto: DaenanBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb je mooi geschreven!
| 22:25 |
Dank je !
| 21:36 |
Ahw.. Prachtig gemaakt!!
| 13:33 |
Dank
| 11:27 |
:-)
| 22:58 |
Die tekst op de foto vind ik prachtig!
| 13:21 |
Dank
| 11:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen