Handlettering devotion

Handlettering devotion


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat vinden jullie van de handlettering? 

Waar wijden jullie je aan toe?

Voor mij is dat de Downsyndroom community en team 21.

Zie Down & Beautiful, de website, Facebook & TwitterBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben net begonnen en ik wil kaarten gaan maken die verkocht kunnen worden via het koor waar ik op zit. Opbrengst dit jaar voor lympf and Co.
| 17:26 |
Leuke bezigheid he. Wel belangrijk om goed materiaal te gebruiken. Succes
| 19:45 |
Mooi dat handletteren! ik krijg t maar niet onder de knie... mag ik vragen in welke zin je je wijd aan de Downsyndroom Community? en wat is team 21?
Waar ik mijzelf aan wijd? op dit moment ben ik zoekende... zit in transitie ook... heb helaas geen kinderen (nog) alleen een hondje (zij is mijn kindje) en verder probeer ik mezelf gewoon op de rit te krijgen... mijn hobby en toeweiding vroeger waren paarden., wellicht krijg ik dat ooit terug.
| 18:48 |
Thanks. Als je een kaartje als liniaal gebruikt, lukt het beter.

Mijn oudste heeft Down. Team 21 is hetzelfde ivm 3x chromosoom 21 = Downsyndroom.
| 05:55 |
Oow zoo! Zover had ik niet doorgedacht maar idd dat wist ik. Oke top, ze zijn zo leuk. Had vroeger als kind een paardrijvriendinnetje met down (en haar moeder deed de woensdagmiddag knutselclub) en kom net weg bij de lunchroom van de beste vriendin van mn zus die dagbesteding biedt en dus werk geeft aan mensen met downsyndroom (ze heeft basis inde horeca, ging daarna haart hart volgen door begeleider te worden en heeft dit nu super gecombineerd omdat ze toch de keuken miste) en zie mijzelf ook wel zoiets doen ;)
| 18:40 |
Wow. Wat Leuk! Zo zie je maar hoe het leven kan gaan als je jouw hart volgt. Heb je de site downandbeautiful.com en de FB pagina gezien?
| 18:44 |
Ja inderdaad! Ja ik volg de fb pagina
| 18:53 |
Hey wat Leuk dat we elkaar hier op yoors zo treffen.

Wat vindt je van de webpagina?
| 19:07 |
Vind de site heel erg mooi!!
| 19:20 |
Thx
| 19:50 |
Heel erg mooi!
| 15:28 |
Thanks. Wat is jouw toewijding?
| 15:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen