×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn zevende paradijs

Mijn zevende paradijs


De wind waait en zucht de bladeren de lucht in. Deze verlengstukken van bomen volg jij met jouw dromerige ogen. De lichtblauwe hemel is bewolkt met luchtkastelen, draken en paarden. Zag ik maar zulke mooie avonturen met het turen en staren in het niets. Niets is minder waar als ik fiets over denkbeeldige heuvels en de wilgen niet treuren maar mij optillen naar mijn zevende paradijs. Mijn thuis.  

Ik zou willen dat de wind mij mee neemt op de melodie van de natuur. Puur de klassieke muziek die mij laat dansen en spelen op de zwartwitte wolken in de nachtblauwe lucht. Met elke stap die ik maak en elke noot die ik aanraak, speel ik mijn eigen lied die mij in vervoering brengt. Mijn eigen orkest neemt mij mee over een zuurstofrijk groen bos en de mysterieuze oceaan. Thuis schijnt de zon niet, want het is zo zwart als de nacht. Maar het regent kusjes op mijn kindjes. Heel zacht.

Auteur: Mayke Muller & copyrights Down and Beautiful 

Foto: Daenan