Resultaten hallux valgus operatie

Resultaten hallux valgus operatie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik koos voor een diepe slaap onder narcose en werd wakker met mooie voetjes. 

De operatie is goed gegaan in twee uur tijd. Aardige en behulpzame zusters en een uitstekende chirurg hebben mij door alles heen geholpen. De Bergman Clinic te Naarden is erg kundig. 

Tja zal ik ooit weer op hoge hakken lopen, is de vraag. 'Hoge hakken zijn als alcohol, na je 16e met mate, en dan gaat het het langste goed,' is een uitspraak van Orthopedisch Chirurg Bernard Schutte.

Ik ga het lot niet tarten en kies voor prachtige platte schoenen en trek alleen bij een leuke en bijzondere gelegenheid high heels aan.

Lees meer via deze link: https://spaarnegasthuis.nl/blogs/hoge-hakken-als-alcoholBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
gelukkig is je operatie goed gegaan, zelf heb ik dit ook, aan mijn rechtervoet, nog niet zo erg dat operatie nodig is, maar toch ...... een lastig probleem is het wel. En hoge hakken, tja, die mag ik allang niet meer aan ivm 2 niet goed sporende knieschijven en 2 immobiele enkelgewrichten ............ 
Lang leve hypermobiliteit (wat ik overigens pas weet sinds mei 2017 en nadat ik dus al 10 jaar klachten aan mijn armen heb en al vanaf ik 12 ben aan mijn knieeen)
| 07:59 |
Jeetje. Fijn dat je het nu weet. Wat kan je er nu aan doen om te corrigeren? 
| 22:12 |
niets, ik moet ermee leren leven, dmv massages hopen we 't stabiel te kunnen houden, in combinatie met oefeningen. Inmiddels zijn ook de bovenarmen en schouders lekker mee aan 't doen, ;-) hopelijk gaat 't voorlopig even niet meer verder ........... 
| 00:17 |
Ik hoop het ook. Misschien dat den osteopaat kan helpen? Sterkte
| 05:25 |
Hoge hakken noem ik altijd zitschoenen.
| 02:03 |
:)
| 05:52 |
Geweldig dat het goed is gegaan! Proficiat!
| 20:50 |
Zeker. Dank je wel.
| 21:31 |
Fijn dat het goed is gegaan
| 19:36 |
Dank je 
| 21:31 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen