×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Schreeuw om leven


De schreeuw om het leven (mars for life)

Met een schreeuw kwam hij de weide wereld in. 'Is het een jongen of een meisje?' Vroegen wij ons af. Zijn gezichtje en handjes werden bestudeerd. De blik van de artsen bleef hangen bij zijn amandelvormige oogjes. 'We verdenken Downsyndroom - hoorden wij op de achtergrond - en het is een jongen.' 

Op dag twee werd de leeuwin in mij wakker geschud. De maatschappij is hard. Wat kan ik doen om de wereld zo goed mogelijk te veranderen voor mijn zoon? Wat kan ik doen zodat ook zijn dromen verwezenlijkt kunnen worden? Hoe kan ik Daenan goed begeleiden?Hoe kan via de media veel mensen bereikt worden? 

Ik laat mijn schreeuw horen door gedichten.Ik laat mijn schreeuw zien door filmpjes met zijn ontwikkeling.Ik laat mijn schreeuw voelen door de gedichtenwedstrijd die ik organiseer. Ik laat mijn schreeuw gelden door mee te lopen met de mars voor het leven. We willen toch allemaal dat massaal de goede berichten worden opgepakt en dat onze kinderen een goede kans in dit leven krijgen?

Loop je ook mee op zaterdag                9 december om 12.00 uur bij Malieveld te Den Haag.

Het doel is om voor elk geaborteerd kindje in Nederland, (30.803 abortussen per jaar, 2015 zijn de laatste cijfers) iemand te laten meelopen met de mars voor het leven.

De schreeuw om het leven.Kijk voor meer info op https://www.facebook.com/SchreeuwomLeven/videos/1753319884695679/Graag delen. Dank je wel

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts