Sugar challenge deel 2

Sugar challenge deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terwijl ik nog in de voorbereidende fase zit van de sugar challenge, heb ik uitgeprobeerd hoe het is om een glas rode wijn te drinken als enige optie als je het een dag zonder suiker niet trekt. Blijkbaar werkt dit voor mij niet, want door een glas wijn kreeg ik zin in een reep pure chocolade met hazelnoten  en na dat ene glas nam ik nog een wijntje wat leidde tot zeker tien plakjes kaas, die ik met alle plezier verorberde. What is wrong with me? Waarom kan ik mijn grens niet bewaken? Morgen start mijn sugar challenge echt en dan moet ik al het suiker laten staan en niet meer in de verleiding komen. Sorry ‘The second fleet 2017, Coonawarra, Cabernet Merlot Petit Verdot,’ Pretty fine wine uit Australia, ik moet je laten staan en ik hoop dat mijn man jouw smaken van layers of rich Berry fruits and Spice with a well-rounded oak finish, tot zich gaat nemen totdat elke laatste druppel een mooie bestemming heeft gekregen.

Wat heb ik vandaag allemaal tot mij genomen? Ik weet dat ik de banaan bewust heb laten staan en niet in mijn fruit/groente shake gedaan heb. Wat dan wel? Twee sinaasappelen, een kiwi, unsweetened amandelmelk, een wortel, een pastinaak, havermout en spirulina poeder. 
Als lunch een bruine pistolet gezond en een witte tosti met geitenkaas, pepper do’s en avocado spread. Oh…. Nu gaat er een belletje rinkelen. ‘We hebben deze versie alleen met wit brood mevrouw, vind u dat goed?’vroeg ze bij Delifrance vandaag en ik antwoordde zonder nadenken ‘nee hoor, dat is prima.’
In wit brood zit 1 gram suiker. Blijkbaar heeft het even tijd nodig voordat ik mijn automatische antwoorden kan omkeren voor een betere ik. Bij mijn schoonouders heb ik nog een zwarte thee gedronken. Vanaf morgen mag ik een kopje koffie en twee liter water per dag. Vanavond maakte ik een salade met quinoa, oranje paprika, avocado, rode ui, cherry tomaatjes, en olijfolie met kruiden. Als ik het snaaien laat, hoeveel kg’s scheelt dat dan per week? Als ik het suiker laat staan en elke dag ook geen brood eet, maar salade, hoeveel meer gewicht zal ik dan verliezen?

®     Durf ik een before en after foto te maken om mijzelf met mijn lijf en proces te confronteren?

®     Kan ik ‘nee’ zeggen tegen collega’s en vrienden die hun verjaardag willen vieren met de meest heerlijke taart?

®     Zal er een ‘nee’over mijn lippen komen als mijn lieve man mij test met delicious bonbons om mij te bedanken voor iets?

®     Als ik denk aan een hemels lekkere four cheese pizza met artisjokken, kappertjes en een hete olie waardoor het water in de mond loopt. Ja, daar zal ik ook ‘nee’tegen moeten zeggen.

Ok, morgen start mijn sugar challenge. Doel 1: 6 kg verliezen voor eind juni. Doel 2: blijvend resultaat en geen terugval. Wish me luck. 

Wil je meer weten over de sugar challenge, kijk dan onderstaande video.

Nieuwsgierig naar deel 1 van mijn blog? Klik dan op de link. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Die salade ziet er verrukkelijk uit!
| 17:16 |
Dank je wel
| 19:58 |
Ik denk dat als ik dat doe ik omval haha dat word voor mij geen succes
| 06:37 |
Wat zou voor jou wel een succes zijn?
| 19:59 |
Geen idee maar suiker heeft er mede voor gezorgd dat ik nog leef
| 20:29 |
Dat klinkt als een blog wat ik zou willen lezen.
| 20:59 |
Heel veel succes! Dankbaar dat ik je blog heb gelezen en inspiratie heb om me bij je aan te sluiten!
| 13:55 |
Leuk. Ben ook benieuwd naar jouw journey. Linken we naar elkaar door?
| 19:19 |
Deze week gaat het voor mij echt beginnen. Mijn doel is om doordeweeks al het suiker te laten staan. Voor mij zijn voornamelijk chips en chocola een issue. Eens kijken hoe dat gaat en dan stap voor stap eventueel uitbreiden. Voor mij is het belangrijk dat ik niet gelijk een hele grote stap zet, dan val ik namelijk heel snel weer terug op oud gedrag.
| 22:13 |
Wat goed van je! Wat is jouw doel?
| 05:35 |
Heel veel succes . ... ik doe het je niet na....
| 12:47 |
30 dagen zonder suiker. Een uitdaging maar te doen.
| 19:20 |
good luck, hoop dat je je doel bereikt
| 12:23 |
Dank je wel
| 19:20 |
Succes, het gaat je lukken!!
| 11:18 |
Dank je 
| 19:21 |
Zijn er geen alternatieven voor suiker?
| 07:23 |
Er zijn wel alternatieven zoals Stevia en zoetstof van de carobe boom en die wakkeren ook de drang naar meer suiker aan. Je lichaam reageert daar hetzelfde op. Dus in de eerste 30 dagen mag dit zeker niet.  
| 07:28 |
Het is een soort dieet dat je volgt dan?
| 07:33 |
die banaan kun je toch gewoon eten? Fruitsuikers zijn iets heel anders dan geraffineerde! Succes
| 22:09 |
De banaan is hoog in vruchtsuiker en moet ik in de eerste 30 dagen laten staan. 
| 05:14 |
Veel succes toegewenst.
| 21:33 |
Dank. Wat is jouw geheim?
| 21:34 |
Ik hou niet van suiker in mijn koffie en thee, heb een hekel aan vet eten, vind alle frisdranken vies smaken (cola =de meest gruwelijke), heb een afkeer van fastfood en ik ben dol op groente (vooral salades), vruchten en vis. 1 stukje chocola op zijn tijd en 1 glas wijn bij het eten vind ik lekker. Eigenlijk eet en drink ik dus alles wat ik lekker vind.
Maar het allerheerlijkste is dat de norm bij ons veel 'dikker' is dan in NL: maat 42-44 wordt hier superslank gevonden. Vanaf maat 40 naar beneden heet hier 'veel te mager'. 😄
| 21:51 |
Dat klinkt heel erg goed. Misschien ga ik wel emigreren :)
| 05:15 |
Je bent van harte welkom😄
| 06:02 |
| 06:34 |
Good luck. Succes en houdt vol.
| 21:27 |
😀😚
| 21:28 |
Ik ga het volgen, veel succes!
| 20:57 |
Dank je wel.
| 20:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen