Sugarchallenge & Fast5

Sugarchallenge & Fast5


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fast5 in combinatie met de sugarchallenge 

Ik ga door met het goede uit de sugarchallenge en nuttig alleen volkoren koolhydraten (geen brood), fruit (laag in GI en GL), noten, zaden, plantaardige zuivel en groenten in een tijdsblok van zes uur van 12.00-18.00 uur. In de 18 uur dat ik vast, drink ik alleen water en kruidenthee. Daardoor kick ik tegelijkertijd af van de koffie.

Ik ben fan van koffie en vooral als mijn nacht slecht is geweest en ik minder dan 5 uur geslapen heb. Desalniettemin ben ik mij bewust van het feit dat koffie de ijzeropname in het bloed vertraagt en als vegetariër heb ik mijn ijzer hard nodig.

Welke voordelen zie ik ?

- 1 kg per week afvallen (nog 8 weken tot mijn operatie 

- dat mijn hongergevoel minder wordt 

- dat ik makkelijk voor 12 uur en na 18 uur voeding kan weigeren

- mij te realiseren dat ik niet moet eten om te vullen maar om te voeden

- de fast5 routine veranderd het ritme van honger 

- het verbranden van vet in plaats van suiker

Mijn vetpercentage is 27% en was 7 maanden geleden 23%. Hier wil ik weer naartoe werken.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lijkt me moeilijk hoor, niet eten tot 12 uur. 
| 00:07 |
Ja, ik denk ook dat het moeilijk is. Dank je.
| 05:12 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen