Voor de start van de sugarchallenge

Voor de start van de sugarchallenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag was een goede dag. Het enige wat ik wel gegeten heb is een stukje pure chocolade 70% om energie te krijgen voor Body Pump.

Ik heb geen thee gedronken en twee liter water. Mijn ontbijt was een fruit en groente shake met rode bosvruchtenmix en rode druiven. Met daarbij amandelmelk, havermout en spirulina. 

Omdat ik de rest van de maand geen brood mag eten, heb ik meer quinoa gekookt voor op werk. Vandaag had ik ook een salade met quinoa.

Als avondeten had mijn man vegetarische gehaktballetjes met witte rijst en broccoli klaargemaakt. Bij de rijst had ik pittige sambal.

Ik weeg nu 61 kg met een vetpercentage van 27. Toen ik stopte met borstvoeding geven was dit 23%. Ik ben 1.60 lang. Mijn doel is om 6 kg af te vallen en vooral bij billen, buik en benen.

Morgen ga ik weer sporten en een lesje STRONG volgen. 

Aan het eind van deze maand post ik foto's van mijn progressie.

De dames van de Facebookgroep Sugarchallenge vonden dat ik te streng was voor mijzelf en dat als ik iets van suiker gegeten heb, gewoon opnieuw moet beginnen. Ze vonden dat mijn brein opvoeding nodig had en raadde mij het nieuwe boek van Carola van Bemmelen aan.

Mijn vriendin vroeg of ik mee wil gaan doen met intermediate fasting. Ik vertel daar later meer over.

Bedankt voor het volgen.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bij mij werkt het juist averechts als ik te streng ben. En ik heb net gelezen dat pure chocolade van minstens 70 % juist gezond is. Heb op moment een tablet van 85 %. En het opvallende vind ik dat ik daarvan aan een stukje genoeg heb. 
| 22:39 |
Ja, dat is opvallend. Thanks. Ik kan pure chocolade van hoger dan 70 % ook beter laten staan. Te streng is ook niet goed. Klopt.
| 06:51 |
Je bent een volhouder.
| 22:16 |
:) dank je 
| 22:17 |
Ik vind dat je goed bezig bent hoor!
| 09:59 |
Thx 
| 17:23 |
Iedereen is anders. Wat werkt voor één werkt niet altijd voor een ander. Succes! 
| 09:19 |
Da's waar. Thx
| 17:23 |
Streng zijn is zeker niet goed voor je. Maar voor je dat boek van Carola gaat bestellen, raad ik je aan om eerst dit blog te lezen. Geschreven door een echte deskundige: www.liesbethoerlemans.com/2018/04/is-carola-een-gelukkige-eter.html
| 08:00 |
Ok dank voor de tip 
| 17:24 |
Graag gedaan. 
| 20:26 |
Interessant blog wat .ok tot nadenken heeft gezet. Mijn man zei ook dat een beetje suiker geen kwaad kan en hij heeft ook een opleiding over voeding gedaan. Dank voor het delen. Wat denk jij dat het beste Is?
| 21:37 |
Ik denk dat wanneer je gezond bent en wilt afvallen een bezoek aan een bgn gewichtsconsulente geen kwaad kan. Of je man moet gewichtsconsulent zijn, dan geeft hij vast goede adviezen. 
| 08:15 |
Dank je. Ja mijn man geeft goede adviezen alhoewel her voor hem soms ook een uitdaging kan zijn om zijn bloedsuikerbalans goed te houden.
| 17:14 |
Dat is ook een uitdaging. Koolhydraten kunnen schommelingen geven. 
| 17:34 |
Hoe halen 'de dames van je FBgroep' het in hun hoofd dat je 'opnieuw zou moeten beginnen'!
Je bent heel goed bezig! Dat stukje chocola is juist heel positief. In pure chocola zit o.a. magnesium en het aminozuur tryptofaan; dat laatste is een preventief anti-depressivum, maar dan zonder bijwerkingen. Eigenlijk zou je iedere dag een stukje pure chocola moeten eten.😄
| 04:52 |
Dank je wel. Ik ben voor een 😍stukje pure chocolade elke dag. Werkt voor mij zeker als anti-depressivum
| 05:16 |
👍
| 05:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen