Flamingo Huis

Flamingo Huis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit was een leuke opdracht om te maken! In mijn Facebook groep hebben we elke week andere opdrachten waar je aan mee kan doen. Die opdrachten worden bedacht door mijn admins en ik zelf natuurlijk. Deze week hadden we een ‘Original Art Challenge” de bedoeling daarvan is dat er 5 afbeeldingen worden aangeleverd door mij. De mensen moeten minimaal 2 afbeeldingen gebruiken ter inspiratie en er dan iets nieuws van creëren. Ik heb zelf 3 afbeeldingen gebruikt: een knuffel flamingo, een huisje in het bos en een houten bruggetje. Ik heb al deze elementen samen gevoegd in een illustratie! 


Nieuwe naam!

'Flamingo huis' klinkt alleen niet zo pakkend. Dus ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie passende naam voor dit kunstwerk. Heb jij misschien een idee? Laat het me dan weten in de comments! :)

p.s. gelieve niet het idee te kopiëren, zelf iets bedenken is veel leuker! ;)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat onwijs leuk! Wat is de naam van de Facebook pagina? Ik schilder zelf ook met waterverf. Misschien kan ik meedoen?
| 23:16 |
Tof huisje! Zou er zo in willen wonen
| 22:17 |
Kei mooi gemaakt, hihi wel grappig prentje eigenlijk
| 17:08 |
dat is erg leuk gemaakt
| 16:01 |
Ziet er mooi uit
| 15:50 |
oh dat ziet er leuk uit, knap gedaan
| 14:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen