×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Reis met ME mee, vakantie

Reis met ME mee, vakantie


Reis met ME mee 1 op vakantie met ME


We  zijn op vakantie. Aangekomen in Lido Di jessolo. De taken die Hans en ik verdeeld hadden al jaren eigenlijk verschuiven meer en meer naar Hans. Ik moet gaan zitten/liggen en hij pakt alles uit. Terwijl ik nog wel alles ingepakt had. Uhm alles nee ik ben aardig wat zaken vergeten o.a. Mijn bh's en bikini's en dat is toch niet zo fijn want het is hier net als in Nederland errrug warm. Gelukkig roept Hans dat ze hier ook winkels hebben dus ik kan straks toch nog het water in. Hij heeft al gekeken op welk strand ik het verst met mijn scoot kan komen. Vanochtend duurde het ruim 2 uur voordat ik contact had met mijn hoofd, even een moment gedacht was ik maar weer thuis. Om 12 uur maar even boodschappen gaan doen in mijn scootmobiel want in de winkel is het lekker cool.Wil ik de scootmobiel naar achteren rijden, rij ik naar voren en ja hoor over Hans zijn voet. Oeps... Hij gilt meteen jij gaat zo eerst liggen!! Ik vindt het lastig dat ik bijna overal bij moeten gaan zitten kijken ipv van doen. Het is wel beter om het toch te doen want dat scheelt dat de producten op de juiste plek liggen en dat is fijn. Ik wil gaan kijken hoelaat het is in de koelkast. Tijd om weer te gaan liggen. Ik was ook de camera vergeten dus nog geen foto's. Dat gaat goed komen.
Soberana
Moedig dat je, ondanks je ziekte, niet bij de pakken neer zit. Waar ben je op vakantie?
19-11-2016 04:48
19-11-2016 04:48 • Reageer
johan_jongedijk
Leuk om te lezen dat ik niet de enige vergeetachtige ben
18-11-2016 18:58
18-11-2016 18:58 • Reageer
Rudi
Ik kan je frustratie begrijpen. Hoop dat het een mooie vakantie wordt. :)
18-11-2016 18:05
18-11-2016 18:05 • Reageer