Reis met ME mee, vakantie

Reis met ME mee, vakantie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Reis met ME mee 1 op vakantie met ME


We  zijn op vakantie. Aangekomen in Lido Di jessolo. De taken die Hans en ik verdeeld hadden al jaren eigenlijk verschuiven meer en meer naar Hans. Ik moet gaan zitten/liggen en hij pakt alles uit. Terwijl ik nog wel alles ingepakt had. Uhm alles nee ik ben aardig wat zaken vergeten o.a. Mijn bh's en bikini's en dat is toch niet zo fijn want het is hier net als in Nederland errrug warm. Gelukkig roept Hans dat ze hier ook winkels hebben dus ik kan straks toch nog het water in. Hij heeft al gekeken op welk strand ik het verst met mijn scoot kan komen. Vanochtend duurde het ruim 2 uur voordat ik contact had met mijn hoofd, even een moment gedacht was ik maar weer thuis. Om 12 uur maar even boodschappen gaan doen in mijn scootmobiel want in de winkel is het lekker cool.Wil ik de scootmobiel naar achteren rijden, rij ik naar voren en ja hoor over Hans zijn voet. Oeps... Hij gilt meteen jij gaat zo eerst liggen!! Ik vindt het lastig dat ik bijna overal bij moeten gaan zitten kijken ipv van doen. Het is wel beter om het toch te doen want dat scheelt dat de producten op de juiste plek liggen en dat is fijn. Ik wil gaan kijken hoelaat het is in de koelkast. Tijd om weer te gaan liggen. Ik was ook de camera vergeten dus nog geen foto's. Dat gaat goed komen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Moedig dat je, ondanks je ziekte, niet bij de pakken neer zit.
Waar ben je op vakantie?
| 04:48 |
Leuk om te lezen dat ik niet de enige vergeetachtige ben
| 18:58 |
Ik kan je frustratie begrijpen. Hoop dat het een mooie vakantie wordt. :)
| 18:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen