×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn zus..  het vervolg deel 2

Mijn zus.. het vervolg deel 2


Een mail gestuurd

In mijn vorige blog vertelde ik jullie dat ik een mail heb gestuurd naar mijn zus. Ik moet zeggen dat ik tot op heden nog niks van haar vernomen heb. Wat moet ik doen? Moet ik wel wat doen..?

Het is inmiddels bijna 2 weken geleden dat ik een mail naar mijn zus heb gestuurd. Tot op heden heb ik nog niks vernomen. Nu ga ik toch denken en twijfelen of zij mij wel wil, zo te merken niet, maar dat kan toch niet. Ze zou toch niet zo makkelijk mij/ons opgeven?! Ze had zelfs onze moeder verteld dat ze er open voor zou staan. Heb ik dan iets verkeerds in de mail gezet? Misschien staan mijn mail wel in de spam, maar dat zal toch raar zijn, we hebben vaker naar elkaar gemaild.. Waarom zou ik niks van haar horen...?

Een appje..

Opeens kreeg ik een appje van mijn moeder. Ze vertelde dat ze een appje had van mijn zus met slecht nieuws. Haar vriend gaat vreemd, naja volgens de berichten op zijn telefoon, die hij was vergeten op weg naar zijn werk. De telefoon was gegaan en mijn zus had erop gekeken wat er was, zo kwam ze zonder de intentie te hebben gehad, dat hij vreemdgaat. Uit de berichtjes vernam ze dat ze wat hadden uitgespookt met elkaar. Mijn zus heeft hem die avond nog geconfronteerd (super knap!) 

Haar vriend beweerd dat het alleen berichten zijn en dat ze nog niks gedaan hebben. Hij voelde zich eenzaam en kwam een site tegen en daar kent hij haar van. Ze gaan nu samen in therapie en proberen er nog wat van te maken voor de kinderen. Ik vind dit erg knap, maar je komt niet zomaar een site tegen, dan ben je er wel naar op zoek als je het mij vraagt. Sinds dat het beter gaat met mijn zus, is hij ook in therapie gegaan. Voor hem is het natuurlijk ook niet makkelijk geweest, maar alsjeblieft jongens praat met elkaar! Ook al doet het de ander pijn, de ander heeft het recht om te weten wat er in jou hoofd omgaat. Alleen dan kan je er samen wat aan doen, wat de uitkomst ook is. Op deze manier kan je misschien dingen voorkomen.

Ik denk dus dat dit de reden is dat ik nog niks van mijn zus gehoord heb. Dit vind ik wel erg jammer, want juist nu wil ik er voor haar zijn, maar dan laat ze me weer niet binnen. Nu zit ik te denken om haar nog een mail te sturen met dat ik dit weet en dat ik er voor haar ben, maar "mijn geweten" zegt dat ik beter kan wachten totdat zij contact met mijn zoekt. Als ik nu nog een mail stuur dan zou ze kunnen denken, niet nu en ja nu het slecht gaat tussen mij en mijn vriend ben je er opeens. (Ik was nooit echt dol op die vriend van haar al liet ik dat niet merken, maar in ons laatste gesprek was ik eerlijk over hem) Dus nu weet ik niet wat ik moet. 

 

Fijn dat ik bij jullie mijn ei kwijt kan! En ik vind het erg fijn om van jullie je mening te horen, dus voel je vrij om te reageren. 

Mijn gevoel zegt nu dat ik het voorlopig moet laten rusten. Als ik volgende maand nog niks heb gehoord, dan stuur wel weer een mail of ik stuur deze nog een keer met een aanvulling op de laatste gebeurtenis. 

We zullen zien, ik geef het nog niet op.
Judilicious
Als dat de reden is, het gedoe met haar vriend, komt het tussen haar en jou wel goed denk ik. Vooral als je niet met hem omgaat dan.... zit een beetje in zelfde situatie qua zus, zie mijn blogs... ik ga je volgen!
21-03-2017 19:08
21-03-2017 19:08 • 1 reactie • Reageer
Emma
Ik hoop dat je gelijk hebt! Ohja.. vervelend!! Sterkte! Ik zal eens kijken. Ik volg je ook :)
21-03-2017 21:46
21-03-2017 21:46 • 1 reactie • Reageer
Referendaris
Stuur een mail dat je aan haar denkt, zonder op de bijzonderheden rond haar relatie in te gaan.......
19-03-2017 22:06
19-03-2017 22:06 • 1 reactie • Reageer
Emma
Dat is een idee inderdaad. Ik zal er overna denken. Dank je!
20-03-2017 20:50
20-03-2017 20:50 • Reageer
Hans van Gemert
Je zus heeft een hoop aan haar hoofd, begrijp ik. Geef het tijd, en geef niet op!
18-03-2017 15:58
18-03-2017 15:58 • 1 reactie • Reageer
Emma
Ik doe mijn best :)
20-03-2017 20:49
20-03-2017 20:49 • Reageer
_PetitCorbeau_
Inderdaad niet opgeven!
18-03-2017 15:27
18-03-2017 15:27 • 1 reactie • Reageer
Emma
Dank je!
20-03-2017 20:47
20-03-2017 20:47 • Reageer