Integratie onderzoek van Prof. H. Goring & Prof.J.Gobels

Integratie onderzoek van Prof. H. Goring & Prof.J.Gobels


Mooi interview met Kees van Kooten in Vrij Nederland


Maakt u zich zorgen over de toekomst? ‘Ik ga niet “Vluchten kan niet meer” aanhalen, maar ik ben erg gelukkig dat mijn vrouw en ik vaak naar ons huisje in Frankrijk gaan. Dat ligt in de Cevennen, in een dorpje waar honderd mensen wonen. Waar nog wellevendheid en behulpzaamheid heersen. Daar komt bij het dorpsfeest nog de accordeon uit het foedraal. En ze zijn allemaal ook waanzinnig begaafd. Iedereen kan brood bakken, slachten, tuinieren, timmeren. Het idéé dat je een metselaar uit een ander dorp zou halen… Terwijl wij hier niet eens meer een Ikea-bouwpakket in elkaar krijgen.’Beoordeel


Boeken & Taal
Crushing It!
Crushing It!
Boeken & Taal
Kut kanker!
Kut kanker!
Boeken & Taal
Ben jij ook op mij?
Ben jij ook op mij?
Boeken & Taal
Laat me niet vallen
Laat me niet vallen
Boeken & Taal
Open ogen
Open ogen
Boeken & Taal
Ma
Ma
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden