×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn tienerjaren, toen was geluk nog heel gewoon

Mijn tienerjaren, toen was geluk nog heel gewoon


Jeugdsentiment van de bovenste plank. Ik had de Puch met het hoge stuur, de driewegstekker gebruik ik nog steeds. Arbeidsvitamine opnemen op de bandrecorder. Naar Radio Luxemburg en later Veronica luisteren. Oud papier ophalen en naar de lorrenboer brengen. Twee auto's in de hele straat. In de straat voetballen en weglopen omdat de politieagent je bal afpakte. Eerste verkering en eerste blauwtje lopen. Onbezorgde tienerjaren.
Soberana
Een heerlijke tijd. En idd vonden we ons geluk 'heel gewoon'. Ik ging onder protest naar de middelbare school, besefte mijn zegeningen nog niet. Leerde mijn man kennen, realiseerde me pas later hoe bijzonder hij is; wij gingen samen in NL studeren, stonden er niet bij stil dat dit niet iedereen was gegeven. Het is mss maar goed dat we toen niet wisten hoe vergankelijk die onbezorgdheid zou zijn: menigeen van onze generatie zou anders hebben besloten geen kinderen te krijgen, in deze steeds verder verrottende wereld.😢
27-08-2018 16:31
27-08-2018 16:31 • 1 reactie • Reageer
Hans
Precies zoals ik het bedoel.
29-08-2018 09:32
29-08-2018 09:32 • 1 reactie • Reageer