Mijn tienerjaren, toen was geluk nog heel gewoon

Mijn tienerjaren, toen was geluk nog heel gewoon


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jeugdsentiment van de bovenste plank. Ik had de Puch met het hoge stuur, de driewegstekker gebruik ik nog steeds. Arbeidsvitamine opnemen op de bandrecorder. Naar Radio Luxemburg en later Veronica luisteren. Oud papier ophalen en naar de lorrenboer brengen. Twee auto's in de hele straat. In de straat voetballen en weglopen omdat de politieagent je bal afpakte. Eerste verkering en eerste blauwtje lopen. Onbezorgde tienerjaren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heerlijke tijd. En idd vonden we ons geluk 'heel gewoon'.
Ik ging onder protest naar de middelbare school, besefte mijn zegeningen nog niet. Leerde mijn man kennen, realiseerde me pas later hoe bijzonder hij is; wij gingen samen in NL studeren, stonden er niet bij stil dat dit niet iedereen was gegeven.
Het is mss maar goed dat we toen niet wisten hoe vergankelijk die onbezorgdheid zou zijn: menigeen van onze generatie zou anders hebben besloten geen kinderen te krijgen, in deze steeds verder verrottende wereld.😱
| 16:31 |
Precies zoals ik het bedoel.
| 09:32 |
Dank je wel voor je waardering.
| 13:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen