Waarom moet je banger zijn van je eigen gsm dan van een gsm-mast

Waarom moet je banger zijn van je eigen gsm dan van een gsm-mast


Not een gsm-mast in my backyard! Kijk en luister dan goed naar prof. dr. Guy Vandenbosch. Dan weet je meteen ook waarom je toch maar best niet met je gsm slaapt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb geen gsm (bewuste keus). Mijn kinderen en kleinkinderen gebruiken die van hen selectief en voorzichtig.
De gsm gaat zo gauw ze thuis zijn, uit en boven in een kast; bellen thuis alleen met het vaste toestel.
Overdag op het werk/college/school: op het bureau, niet op het lichaam.
| 04:40 |
Ook ik heb geen gsm of smartphone. Lekker rustig.
| 16:56 |
Vorig jaar heb ik er heel even over gedacht er een te kopen: er was een glasvezelkabel kapot (expert moest uit het buitenland komen). Het deel van eiland waar wij wonen zat dus zonder telefoon/ internet/tv.
Wij kunnen prima zonder tv, geen internet is een ongemak, maar zonder telefoon: mijn (inmiddels overleden) moeder was toen in haar laatste levensdagen, dus je moet dan even snel bereikbaar zijn. Gelukkig bood de naaste buurvrouw aan dat er op haar gsm gebeld kon worden, desnoods midden in de nacht. Toen wij na een week dachten 'nu gaan we toch zo'n ding kopen' was de glasvezel weer gemaakt. Nog steeds geen gsm dus :)
| 17:31 |
Zo zie je maar beter een goede buur dan een verre vriend.
| 09:47 |
Ik laat mijn GSM dan ook ver van mijn slaapkamer en thuis heb ik het ding ook meestal niet in mijn broekzak zitten.
| 14:53 |

Boeken & Taal
De heilige Rita
De heilige Rita
Boeken & Taal
Oorsprong
Oorsprong
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Tech & Gadgets
Aanbevolen Tech & Gadgets
Boeken & Taal
Lampje
Lampje
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Computers
Aanbevolen Computers
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden