Waarom wordt jij helemaal lek geprikt door muggen en je partner niet?

Waarom wordt jij helemaal lek geprikt door muggen en je partner niet?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemorgen ! Heb je een beetje lekker geslapen vannacht? Of was je vooral bezig met het uitroeien van enkele muggen die jouw nachtrust verstoorden? Het kan ook zo zijn dat jij er totaal geen last van hebt, maar dat het je partner is die er in het holst van de nacht uitgaat om met een krant om zich heen te meppen... Kortom: Hoe kan het dat muggen een duidelijke voorkeur voor iemand hebben? Het verlossende antwoord hoor je van entomoloog Bart Knols (Radboud Universiteit). Ook handig: hij heeft direct wat tips om in het vervolg rustig door te slapen...

Podcast: https://open.spotify.com/show/0z2ydI7p9BA6wxFiq8U0lF?si=8P0lpIz7TzyYK6VBNqqUhwBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geen partner wel muggen nooit geprikt
| 10:29 |
Ik heb het hele filmpje afgekeken, interessant.
| 23:35 |
Erg interessant en echt leuk om te weten.
| 23:11 |
Zeer interessant en informatieve blog, muggen weten mij goed te vinden en daar gebruik een olie van citroenkruid tegen, en dat helpt goed. Doch deze tip van Eucalyptusolie ga ik ook wel eens willen ondervinden. Dank voor het delen.
| 12:14 |
Ik heb eucalyptusolie nodig !
| 22:46 |
Eindelijk weet ik het antwoord, dank! Rommedoe trekt ze aan, zwangere vrouwen ook.
| 21:53 |
Uitstekend geslapen. Geen last van muggen en ik heb geen partner...
| 07:38 |
Toen ik nog een relatie had zag ik de muggen al aankomen...
Ze vlogen recht over haar heen alsof ze er niet was, en kwamen altijd in duikvlucht direct naar mij toe.
Wat we ook probeerden.. Niets hielp om die beesten weg te houden. 
Relatie is over (niet om de muggen want dat vond ze wel fijn dat ik werd geprikt en niet zij)
Maar de muggen … Die zijn schijnbaar meeverhuist naar m'n nwe huis.

Heb er nu vrede mee
Wordt per nacht nog maar +/- 10x geprikt, jeukt ff en doorgaan.
| 23:15 |
Interessant en nuttig verhaal. Ik ga maar eens eucalyptus olie kopen voor in de vakantie. 
| 17:37 |
Nuttige tips, plaats je morgen deel 2?
| 15:43 |
Staat er op deel 2 tot en met 5 van deze serie.
| 07:30 |
We gaan kijken, dankjewel voor je punten maar vooral voor de interessante lezing 
| 07:33 |
Interessante informatie die je met ons deelt.
| 14:48 |
Wij hebben een muggenlamp voor in het regenseizoen, horren voor de ramen en 's nachts de ventilator aan.
Zonder voornoemde hulpmiddelen moeten de muggen  altijd mij hebben.
Mijn man is in zijn jeugd, tijdens vakanties op het vaste land, flink gestoken en heeft daardoor zoveel antistoffen aangemaakt, dat iedere mug hem nog steeds met gepast respect passeert.
| 14:17 |
Wat een mazzelaar
| 07:31 |
Met je eens. Tnx voor de waardering.😄
| 14:10 |
Die video ga ik ook bekijken, klinkt interessant. Ik word vrijwel nooit gestoken, maar mijn partner wel altijd. Ze zeggen dan dat die zoet bloed heeft. Of het zo is, dat weet ik niet. Het antwoord wordt vast duidelijk aan de hand van deze video. Ik deel hem!
| 12:04 |
Dank voor de video, ga ik bekijken. Gezoem hield me vannacht weer eens behoorlijk wakker. Er was een tijd dat ik lek geprikt werd. In 1999 door hónderden (echt niet overdreven). Daar kreeg ik oedeem door. Maar ik merk dat ik niet of nauwelijks nog geprikt wordt. Vermoed zomaar dat het iets met hormonen te maken zou kunnen hebben. Dus ben benieuwd of dat klopt. Of zijn er gewoon andere muggensoorten. Of minder.
| 10:39 |
Helemaal bekeken. Zeer interessant.
| 10:59 |
Oke bedankt voor het delen!!
| 08:44 |
dank voor het delen
| 07:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen