Elke dag kan je laatste dag zijn.

Elke dag kan je laatste dag zijn.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zit hier heerlijk op mijn balkonnetje met mijn laptop glaasje water en Yoors natuurlijk! Zie ik ineens recht voor mijn ogen een lijken wagen stoppen , krijg meteen kippenvel. T enigste wat er in me omgaat is , iemand is net heen gegaan heeft zijn leven gegeven. Heeft er misschien enorm hard voor gevochten maar helaas. Het is best heftig om daar zo iets naar buiten zien te komen met een wit laken over iemand heen en iedereen weet wat dit wilt zeggen .. 

Het is jammer dat het leven maar voor even kan duren , en jezelf niet kunt zeggen hoelang je te leven hebt. Elke dag zal je laatste kunnen zijn .. Besef wat je hebt voor het te laat is wees gelukkig met wat je hebt!, want het kan ineens zo klaar zijn.. De persoon zelf ken ik niet maar ik vind het al erg genoeg... Ik hoop dat diegene in vrede mag rusten . Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En geeft je het besef terug dat ook jij moet leven en genieten !
| 19:13 |
Wat heftig lijkt mij om dat voor je neus te zien gebeuren..
| 07:29 |
daarom is het ook belangrijk dat je af en toe tijd maakt om te genieten
| 15:45 |
Wij zijn 3 weken geleden zo door elkaar geschut!
Mijn zus haar vriend, 31 j op weg naar zijn werk verongelukt.
Zo een brave jongen, een harde werker! ONGELOOFLIJK!!!!!
Onmachtig ben je dan.
Dan besef je hoe kwetsbaar we zijn.
We moeten zo dankbaar zijn wanneer we s morgens weer wakker worden en wanneer we savonds gezond en wel weer in bedje kunnen kruipen.
| 15:14 |
Aaawhh ... Ten 1e Gecondoleerd! Ik hoop dat jullie er snel weer boven op mogen komen. Maar met elkaars steun komt het ook vast helemaal goed. Wens jullie veel sterkte toe! x
| 15:16 |
Dank je
| 15:27 |
Helaas zo gaat het leven :( hopelijk een vredige dood en geen lijdensweg ..
| 15:11 |
Jaa dat hoop ik ook. Je gunt het helemaal niemand ..
| 15:15 |
Idd
| 15:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen