×

Yoors


Inloggen
×

YoorsJij+ik=Wij❤

Jij+ik=Wij❤In mijn hoofd speelt alles opnieuw af. Alles wat wij samen beleefd hebben, van dag tot dag. Plezier tot groot verdriet. Wij vulde elkaar aan, wij gaven elkaar liefde meer dan ooit te voren. Jij hoorde bij mij, ik hoorde bij jou.. Alles wat wij van begin tot eind hebben doorstaan spookt door mijn hoofd. Van het samen in bed liggen in het hotel tot aan heel onze reis naar Spanje. Je was zo lief voor me, ik was zo lief voor jou. Nooit heb ik gedacht dat ik zo een lieverd als jou had kunnen vinden!  

Toen scheden onze wegen... Ik hoop je snel tegen te komen in het heden. Hoe we samen met de taxi naar jou huis reden, die mooie herinneren deden me zoveel goeds. Nu voel ik stiekem een leegte en dit doet me veel verdriet... Ik hoopte dat alles anders verliep... Ik hou nog steeds van je! We gaan door tot het eind ik en jij!