Jij+ik=Wij❤

Jij+ik=Wij❤


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


In mijn hoofd speelt alles opnieuw af. Alles wat wij samen beleefd hebben, van dag tot dag. Plezier tot groot verdriet. Wij vulde elkaar aan, wij gaven elkaar liefde meer dan ooit te voren. Jij hoorde bij mij, ik hoorde bij jou.. Alles wat wij van begin tot eind hebben doorstaan spookt door mijn hoofd. Van het samen in bed liggen in het hotel tot aan heel onze reis naar Spanje. Je was zo lief voor me, ik was zo lief voor jou. Nooit heb ik gedacht dat ik zo een lieverd als jou had kunnen vinden!  

Toen scheden onze wegen... Ik hoop je snel tegen te komen in het heden. Hoe we samen met de taxi naar jou huis reden, die mooie herinneren deden me zoveel goeds. Nu voel ik stiekem een leegte en dit doet me veel verdriet... Ik hoopte dat alles anders verliep... Ik hou nog steeds van je! We gaan door tot het eind ik en jij! 



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Voor altijd schatje
| 19:39 |
Mijn hartje dat klopt voor jou❤
| 19:43 |
Hoop dat je het levensgeluk weer zult kunnen grijpen!
| 21:28 |
Dankjewel!
| 08:10 |
Komt het weer goed dan?
| 18:57 |
Hopen...hopen...hopen...
| 19:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen