×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Vrijgezel(lig)

Vrijgezel(lig)


Lieve Yoors leden , 

Een lange tijd terug heb ik jullie meegenomen in mijn leven. Mijn leven waar in ik met mijn vriend naar Spanje vertrok en een gelukkig begin aan mijn leven ging maken. Ik was ook echt dol gelukkig , en zonder alles wat er gebeurt is (Politie, Rechter, Verhoringen, etc...) Weet ik 100% zeker dat ik nog steeds gelukkig was daar.

Maar helaas ... Het is nu eenmaal anders gelopen.

Ik heb afgelopen maanden/weken en aankomende maanden/weken nog volop afspraken staan met De Psycholoog van EMDR , gek genoeg heb ik het gevoel gekregen dat ik er langzamer hand overheen ben gekomen..

Ik kwam gisteren dus binnen bij haar ik had een afspraak met haar gemaakt. Ik liep daar naar binnen iets gespannen met zenuwen die toch wel stiekem door me lijf heen gierde. Ik weet dat het altijd goedkomt en dat ik vaak wel met opgeheven hoofd naar buiten liep, maar nooit zelfverzekerd naar binnen ging. Maar dit keer wel! Ik nam gewoon hoe het was, liep zelfverzekerd naar binnen kwam binnen bij de Psycholoog waar ik een afspraak had.

Enige tijd hebben we lekker gekletst over onze vakantie en mijn werk en noem maar op.

Toen begon het iets serieuzer ze vroeg me hoe het ging, waarop ik antwoorden ; Ja lekker , ik zit lekker in mijn vel en op mijn werk gaat het ook super goed (Werkte eerst 2 dagen in de week van 10 tot 2. ik heb het zelf uitgebreid naar 4 dagen in de week van 9 tot 4 :) ) Ze vroeg me of ik nog veel dacht aan mijn vriend/ex (Hoe je het ook wilt noemen) Ik reageerde iets anders dan normaal , ik voelde wel dat het enigszins nog iets met mij deed maar liet het niet blijken. Ik reageerde dat ik hem los wil laten we hebben elkaar een halfjaar niet meer gesproken/gezien hoe kan je dit nog een relatie noemen? Vrijdag hebben we een jaar iets samen maar in dat jaar hebben we elkaar een halfjaar niet gezien. Ze keek me een beetje verbaasd aan, ze wist namelijk toen ik daar ongeveer 6  maanden geleden binnenstapte ik helemaal niet zo was en niet eens zo dacht over de situatie , ik was gebroken ik zou er alles voor over hebben gehad om bij hem terug te komen. Ik heb zelfs geprobeerd om hoe dan ook terug naar Spanje te kunnen.

Tot gisteren bij mij het eind in zicht was , ik kon niet meer mijn leven stond stil op 19 jarige leeftijd in bloei van mijn leven ik dacht en voelde ik moet er nu gewoon iets aandoen anders komt het nooit goed.

Ik kan stil blijven staan in de tijd maar de tijd tikt sowieso wel door, ik hakte in een keer de knoop door ik wist niet wat mij overkwam maar de hulp van mijn Psycholoog heeft zo geholpen! Ze zij op het laatst dat ik niet bang moet zijn om op nieuw verliefd te worden het is een basis van het leven het hoort er gewoon bij en je kunt er niet op heen. Dat laatste duwtje in mijn rug had ik nu net nodig! Ik weet nu dat ik weer leef , ik kan gaan en staan waar ik wil zit aan niemand meer vast. En eigenlijk is er wel een hele zware last van mijn schouders gevallen. Voor het eerst sinds Vorig jaar December heb ik weer het gevoel dat ik leef! En hoe ... 

Voor degene die niet zoveel vertrouwen in EDMR therapie hebben ( En die mensen zijn er ... ) Ik hoop dat ik jullie met mijn blog kan helpen. Als jullie ooit ook ergens mee zitten of iets traumatische hebben meegemaakt (Zoals mij) Is EDMR therapie een hele goede keuze om te gaan doen!.

Ik hoop dat ik sommige mensen via deze weg wat zekerheid er over geven . Veel liefs xx


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties