lastig hoor zo`n eigen zaak

lastig hoor zo`n eigen zaak


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

...zeker rondom de decembermaand , dan is de eigen zaak niet wat het moet zijn. Verkoop vald tegen maar de huur moet betaald worden en niet alleen de huur.

Dan ga je dus gekke sprongen maken, ik persoonlijk ben gewoon op zoek aar een eventuele baan om de kosten op te vangen ,dus als iemand iets heeft , ik ben heel handig met mijn handjes, niet vies van vuil werk , zwaar werk is iets minder maar ik draai er mijn handen niet voor om.

kortom ik wil wel werken , maar iedere sollicitatie die ik doe `val ik buiten het profiel` da`s voor de werkgevers een nette manier om te zeggen : je bent net iets te oud , maar gagewoon door met solliciteren.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik vind de administratie het minst leuk
| 11:02 |
Ik hoop voor je dat het inmiddels gelukt is met een nieuwe baan.
| 17:57 |
Zolang je maar niet opgeeft!
| 22:32 |
helemaal mee eens ! nooit op geven "
| 10:05 |
Ik weet er alles van, maar geef de moed niet op. Kop op!
| 06:21 |
Helaas moet ik toegeven dat t erg moeilijk is
Maar ook ik help je
| 22:37 |
Da's inder daad een lastige zaak
| 20:12 |
weet er alles van ben er mee gestopt met zoeken na een jaar of 5, kom toch niet in aanmerking. Ik help je met 5 sterren, veel succes!
| 12:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen