Bulletjournal setup maart 2017.

Bulletjournal setup maart 2017.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben vanaf augustus 2015 al bekend met een bulletjournal. En met ups en downs heb ik er gebruik van gemaakt. Een bulletjournal vind ik een mooi concept en je kunt zo creatief mogelijk zijn. Wat is het precies? 1 notitieboekje, met daarin alles. Van een agenda, tot (taken)lijstjes, maar ook trackers. Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit is mijn setup voor maart 2017. Ik ben net overgestapt naar een ander soort layout en ik weet nog niet wat ik er helemaal van moet vinden.

Hier is mijn maand over view. Erg simpel en overzichtelijk. De volgende keer ga ik denk ik wel met iets meer kleur werken, want achteraf vind ik dit er een beetje somber uitzien.

Hier is mijn monthly log & habits tracker. Met ongeveer dezelfde layout. In mijn monthly log, schrijf ik dagelijks wat ik heb gedaan. Iets leuks, gewoon een herinnering. Dat wanneer je later terug bladert, je kunt zien wat je toen had gedaan.

Rechts is mijn habits tracker, waarbij ik bepaalde dingen dagelijks kan bijhouden. Door het vakje in te kleuren wanneer het is gelukt/gedaan.

Daarnaast is nog een kolom goals. Welke doelen wil ik behalen deze maand? Maart in 3 woorden. Die achteraf in te vullen zijn. En een moodtracker, waarbij ik kan bijhouden hoe ik me die dag voelde.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Handig hoor ik ben er ook een aan het maken
| 12:57 |
Mooie en minimalistische opbouw! Ik kijk graag naar alle verschillende lay-outs die mede-bulletjournalers gebruiken
| 22:13 |
Heel mooi! Dankjewel
| 16:33 |
ziet er echt heel erg leuk uit. ik volg veel van zulke accounts op de sociale media, maar er zelf echt aan beginnen dat lukt mij nog niet. Ben zelf ook niet echt bepaald creatief op dat gebied, maar wie weet komt 't ooit
| 11:03 |
Thankyou! Ja er zijn echt super veel account, met heel veel verschillende stijlen. Heel creatief hoef je niet echt te zijn, kan ook heel minimalistisch waarbij bij wijze van een paar streepjes al genoeg is. Als je kijkt naar hoe de bedenker van een bulletjournal, de zijne gebruikt, komt ook haast niks creatiefs aan te pas haha. Gewoon doen :)
| 12:57 |
Ik wil mezelf hier niet opdringen of zo, maar je hoeft echt niet creatief zijn om te bullet journalen. Ik weet dat sommige Instagram-accounts er een beetje te perfect uitzien, en dat dat intimiderende kan zijn. Ik zou er gewoon voor gaan als het je aanspreekt!
| 22:15 |
Wow echt geniaal man, vooral die moodtracker.
| 22:49 |
Haha thanks!
| 23:41 |
Mooi en overzichtelijk
| 21:07 |
Dankjewel!!
| 21:08 |
ziet er goed uit
ik moet er ook eens aan beginnen, maar het komt er nooit van :)
| 14:05 |
Dankjewel! Gewoon doen, hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten & het is echt leuk en handig! :)
| 14:07 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen