Neobux nu ook met Games!

Neobux nu ook met Games!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Neobux is een platform dat hier op Yoors al aardig bekend is, vooral bij de mensen die op zoek zijn naar een online inkomen.


Nu heeft Neobux een nieuwe manier geintroduceerd; met het spelen van games kun je nu ook geld verdienen! Per game sessie van minimaal 2 minuten verdien je 0,005 dollar. En dit kan oplopen tot 12,5 cent per dag. Op Neobux is dit best handig, zeker als je net begint!

Er zijn een heleboel leuke games die je kunt spelen en ook een boel variatie. Mijn favoriet zijn de solitaire spellen, die speelde ik hiervoor al maar nu verdien ik er wat centjes mee. Deze centen investeer ik weer in nieuwe referrals!

Ben je nog geen lid van Neobux? Meld je dan hier aan!

Melanie x

Geld verdienen met spelletjes spelen!

Nog een manier om geld te verdienen met spellen spelen

Zakcentje verdienen!

Geld verdienen met Euroclix!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw, klinkt goed!
| 18:29 |
Ik verdien veel en veel meer met de mini jobs dan met de spellen. Soms wel $10 per dag. Ik ben 18 dagen geleden begonnen en heb nu 143 refferals. Bij de mini jobs heb ik level 3 bereikt, waardoor ik nu veel meer jobs heb die beter betalen.
| 17:23 |
ik heb daar nog nooit naar gekeken, ga ik nu zeker eens even doen. Dankjewel!
| 18:24 |
Ze zijn soms wel moeilijk, maar meestal goed te doen. Je weet wel waar ze staan, toch?
| 18:47 |
Jaa, heb er net een paar geprobeerd maar waren allemaal maar 20% goed, al heb ik geen idee wat ik verkeerd heb gedaan. Ben uit frustratie gestopt en een spelletje gaan doen haha
| 19:25 |
Heb je die geprobeerd in het nederlands? " wat zou je zeggen tegen een smartdevice"? Die is echt makkelijk en je krijgt 11ct per taak. Het zijn 40 taakjes.
| 21:53 |
Heb je geinvesteerd?
| 20:59 |
Ah leuk, kan je nu ook verdienen met de spelletjes? Ik heb ze een paar keer gespeeld omdat ze zeiden dat je meer verdient als je speelt in de beta-periode.
| 16:34 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen