×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Onrustige nachten?

Onrustige nachten?


Heb jij last van slapeloze nachten, vaak wakker worden zonder verklaarbare reden en moe wakker worden? En voel jij een raar soort borrelend gevoel waarvan je niet weet wat de oorzaak is? Ik heb een heel simpele tip die je leven zou kunnen veranderen.

In mijn blog van gisteren heb je kunnen lezen dat ik mijn voedingspatroon de afgelopen jaren drastisch heb omgegooid. Niet alleen mijn voeding heb ik onder de loep genomen. Een onderwerp waar ik bewust apart over wilde schrijven is de effecten van straling. 

De hele dag omgeven door straling

Zoals velen van ons zit ook ik dagelijks in een kantooromgeving met heel veel pc's, laptops, smartphones, iPads etc. De meeste apparatuur voorzien van WiFi en 3, 4, 5 of inmiddels 6G. 

Alsof je in een magnetron zit

Toen ik vorig jaar in bed lag en het gevoel had dat ik mij in een magnetron bevond, ben ik mij gaan verdiepen in straling. Op Facebook bleek een forum te zijn: straling en zo en daar kon ik ook een hoogfrequent stralingsmeter huren. Dat heb ik toen meteen gedaan en vervolgens het (studenten)huis waar ik toen met mijn dochter verbleef, doorgemeten. 

De resultaten van de meting

De resultaten waren verbluffend. Op een aantal plekken sloeg de meter zelfs af omdat de belasting te hoog was, dus niet meetbaar. Geen wonder dus dat ik mij zo onrustig voelde en niet kon slapen. De boosdoeners bleken voornamelijk routers, magnetron(s) en mobiele telefoons die 'online' staan.

Tijd voor actie!

Dus, de router het dichtst bij mijn kamer heb ik verstopt (er waren toch nog 4 andere routers voor de studenten) en ik bleef zoveel mogelijk uit de keuken vandaan. 

Toen ik echter voor de 4e keer op rij in 6 maanden tijd ziek was, en ik bedoel zo slap als een vaatdoek ziek met koorts, heb ik mij teruggetrokken in mijn caravan in het bos. Hier zal ik in een ander blog verder op ingaan.

Aarden

Na een paar dagen in een stralingsarme omgeving voelde ik mij aansterken en kon ik weer tot mijzelf komen. Wandelen in het bos bleek voor mij cruciaal om te kunnen aarden en de statische lading die ik in mijn lichaam had opgebouwd, kwijt te raken.

Ik realiseerde mij dat ik in de periode voordat ik écht last kreeg van de straling veel fietste. Dit deed ik al geruime tijd niet meer en zat voor school en werk veel in de auto of voor een beeldscherm. Niet goed dus. Naast een veel bewustere omgang met WiFi etc. voegde ik een dagelijkse wandeling in het bos toe aan mijn gewoontes; dat hielp, gelukkig. Nu woon ik niet meer in het bos en loop ik weer tegen een aantal uitdagingen aan, maar goed, het feit dat ik me bewuster ben van de stoorzenders scheelt al enorm.

Samenvattend

Als het kan, zet dan alles wat met WiFi / draadloze netwerken in verbinding staat, 's nachts uit. Zet je mobiel op vliegstand of alleen op bellen (dus mobiele data en WiFi uit) en leg deze bijvoorbeeld niet op je nachtkastje of onder je kussen. Werk zoveel mogelijk bekabeld en zet je laptop op vliegstand als je niet online bent en ga tussendoor lekker buiten wandelen als je veel beeldscherm werk doet. 

Stralingsmeter huren of lenen?

Als je een stralingsmeter wilt huren, dan kun je dat doen via straling enzo (Facebook), kost voor een week of twee ca. € 50 volgens mij. Je kan ook mij een berichtje sturen. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, vind ik ruilen heel leuk  en als je voorzichtig met mijn apparatuur omgaat, ruil ik graag deze 'dienst' tegen bijvoorbeeld terracotta  potten voor in de tuin of stekken van mooie (eetbare) planten, of leuke damesjurkjes, maat 36, O ja, en ik heb volgende week een feestje met thema rock 'n roll en heb nog geen outfit :-). Misschien pakken we tussendoor een leuke leen/ruil actie mee :-).

Als je wil, kan je er natuurlijk ook zelf 1 aanschaffen. Die van mij kostte ca. € 200, het gaat dan om de HF-Analyser HF35C. Er zal ongetwijfeld weer een nieuwer model zijn, maar dan heb je een idee.

Ik hoop dat je iets aan dit blog hebt en lees graag over jouw eigen ervaringen.


Veel liefs,

Miranda

DeWildPlukkersInfoGroep
interessant om te weten. ben zelf ook licht gevoelig voor straling en woon gelukkig op een plek aan de buiten rand van de veluwe
22-03-2017 23:11
22-03-2017 23:11 • Reageer