2019..... week 1


De 1e week van 2019 is voorbij. Nou ja de 1e week? Op papier jawel. Maar voor het gevoel niet.

Wat is er in de eerste week van dit jaar allemaal gebeurt.... 

Op 1 januari zijn wij met de kinderen lekker wezen uitwaaien.... hebben we samen genoten van de rust en de wind door onze haren.

Helaas werd beebje savonds ziek. En begon voor haar het nieuwe jaar met koorts....

Ik moest zelf nog even 2 dagen werken. En op mijn vrije dag ben ik met de kinderen boodschappen wezen doen.... pfff... dat is best een onderneming 2 kinderen die door de winkel rennen. Dit willen hebben, dat willen hebben ..... en beebje zat geduldig in haar zitje....  Na de boodschappen hebben we een mooie nieuwe plant gekocht. En eenmaal thuis hebben we de kerstboom samen opgeruimd. 

Kerstboom eruit.... plant erin.

Dat is nog 1 van de dingen in 2019. Minder spullen, meer groen... mijn man zei direct "de muur is al groen" maar ik bedoelde natuurlijk meer planten. 

Planten geven rust zeggen ze, zuiveren de lucht en eerlijk is eerlijk het staat leuk. Dus dat is ook nog een puntje.... troep eruit, planten erin. 

Ik heb mijn spaarpunten op Nuon exclusief ingewisseld voor een bloomon bos. Die word volgende week bezorgd. Ik ben heel benieuwd wat het is.... verse bloemen van het land, zo bij je in huis.... ik laat me verassen. 

Ik heb de keuken een grote beurt gegeven en vond daar toch maar weer 13 dingen die weg konden.... minimaliseren gewoon door dit jaar....

De jongens gingen nog naar de kapper voor een knipbeurt. En dat was ook wel nodig.... hieronder vind je de voor en na foto.

Dit weekend waren de beide heren bij hun "heit".

Wat voor ons een nogal rustig weekend betekend. Zaterdag hebben we samen de planning voor het eten gemaakt. Niet per week, maar voor de hele maand. Er kunnen best dagen geruild worden. Maar waarschijnlijk geeft dat ook een boel rust. Daarna zijn we met zijn 3tjes nog even de nodige dingen gaan halen betreft boodschappen.... 

De dutjes van onze dochter. Resulteerde in ons tijd... even tijd samen..... wij tweetjes en dat vonden we allebei fijn.... (knipoog) 

Na het avondeten vanavond kwamen de jongens weer thuis. Even gezellig bij elkaar zitten. Luisteren naar de verhalen over het weekend. En dan pyjama's aan, tandenpoetsen en op bed. Conclusie. Ze hebben het leuk gehad bij hun "heit".... en dat maakt mij dan weer gelukkig......

Nu liggen alle kindjes op bed. Mijn man zit achter de computer. En ik kijk met een half oog naar de titanic terwijl ik dit opschrijf.....

En dan bedenk ik me toch nog een hoogtepuntje van deze week. Onze vakantie is geboekt.... wij gaan van de zomer lekker een weekje naar een vakantie park. Dichtbij safari park beekse bergen  en dichtbij de efteling.. extra dingetje voor de komende periode... korting sparen of opzoeken  voor de entree!

Tot volgende week!