×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMinimalisme game in reverse.... 10 en 11 juli 2018

Minimalisme game in reverse.... 10 en 11 juli 2018


Als werkende mama van 3 kinderen is het soms lastig om tijd te vinden om spullen weg te doen. Gister ben ik er niet aan toe gekomen om 22 spulletjes te vinden. Dus vandaag een blog over 2 dagen.... 

Gister moest ik 22 spulletjes opruimen. Vandaag 21. Vandaag verlaten er 43 spulletjes mijn huis. 


Een hele poos geleden heb ik eens 2 tassen met kleren gekregen voor ons prinsesje. Al wat grotere maatjes. Vandaag heb ik die maar eens grondig doorgespit en gekeken wat ik haar ook echt zou aantrekken. Uit de zak heb ik 12 dingen bewaard (maat 80/86) en de rest staat klaar voor de kledingbak.

Foto 1. 23 kledingstukken. En dus dekt dat 10 juli. Plus 1 extra voor vandaag.

Foto 2. 7 kledingstukken. Die ik haar toch nooit aan zou doen.

Foto 3. Een boxkleed, nu de box weg is hoef ik deze ook niet te bewaren. 2 paar schoenen van manlief. 1 dweilstok en 4 kapotte knijpers.. (ik heb toch advies nodig hoe ik ze heel houd. Ze breken steeds..)

Foto 4. 3 speelgoedjes.

Foto 5. 1 pak dromerig papje en 1 smeersel voor op brood. (Beide zijn inmiddels bij een nieuwe eigenaar) ons beebje wil dit niet eten....

Zo dat zijn 43 spulletjes.... morgen weer een dag. En dan moeten er 20 spulletjes weg.... het is wel lastig hoor....