Minimalisme game in reverse. 6 juli 2018


Vandaag verlaten 26 spulletjes mijn huis. Stiekem zijn het er heeeel wat meer. Maar ik telde dat als 5. Later in de foto's zie je wat dat is.

Ik had een verstopping in de badkamer. En nadat de meneer van de riooldienst deze voor me had opgelost vanochtend ben ik maar een flinke slag door de badkamer gaan doen. Badkamer schoon en fris. En 9 spulletjes minder.

1 koekjestrommel die dienst deed als makeupdoos. (Zoveel makeup heb ik niet eens) 1 ketting die wel al een aantal jaar ongebruikt er ligt. 1 haarband die met mijn korte haar overbodig is. 1 mascara die ik niet prettig vind werken. 1 oogschaduw doosje met kleuren die ik nooit gebruik. Een lege fles badolie van zwitsal en 2 bijna lege flesjes rituals die ik niet prettig vind.

Dan ging ik ook nog maar eens boven met de zwabber erdoor. En vond warempel de andere gehaakte slof. Een bh die een cupmaat te klein is. (Leve borstvoeding) 1 hydrofiel washandje (7 is echt voldoende) 10 lege dvds geteld als 1. En een dvdboxje met ja ja 45 dvd's. Geteld als 5. 

3 ik leer spellen die onaangeroerd in de kast liggen. 2 prullaria uit een verassingsei. En 1 hoe noem je zo'n stokje met 2 balletjes eraan?

Gevolgd door een oud roze melk en suiker setje en een oudroze vaas.(staan te verstoffen onder in de kast)

En als laatste een oude biedemeier kast. 

De kast en de vaas staan op de verkoophoek. De spellen en de dvds staan op de ik geef weg. Hopelijk zijn ze snel weg. 

Ik heb iig 26 dingen weg gedaan.... (stiekem meer natuurlijk) opgeruimd staat netjes.... morgen volgen er weer 25 items.