Minimalisme game in reverse..... update:

Minimalisme game in reverse..... update:


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De dagen zijn verstreken. De zon stond hoog aan de hemel en de temperaturen waren niet te harden. Warm warm warm..... buiten over de 30 graden. Binnen zo'n 28. De waaier maakt overuren. Om maar enigsinds koelte te creëeren die er bijna niet is. De kinderen hebben de 1e week van de vakantie erop zitten. Een zieke baby. Die inmiddels probeert te gaan lopen. De tijd vliegt...  

Qua Minimaliseren stond het op een laag pitje. Het aantal spullen wat ik weg had moeten doen zijn niet gehaald. De puf er niet voor. De zin er niet in.  "Ik heb er de kracht niet voor" 

Er zijn maar een paar spulletjes verdwenen....

Op foto 1. 1 oude handdoek en 1 oude hydrofiel. 1 T-shirt van de middelste. (Die had hij aan met verkleden maar de gaten zitten er in. En hij kreeg een bloedneus) 1 bellenblaas een paar kapotte knijpers en mijn oude knijperbakje.

Op foto 2. Mijn strandtas (hengsel is geknapt) een deel van een reuze bellenblaas en een zwempakje. Beetje veel te groot...... 

Op de laatste foto. Een jurkje en een legging. Beebje veel te klein.

Verder heb ik me vooral bezig gehouden met het op peil houden van het huishouden en de was.... te warm om te veel te doen..... 

Die spullen..... die haal ik later wel in. Nu geniet ik eerst van mijn vakantie. Bovenal van mijn kinderen..   genieten van het warme weer.... de lange zwoele zomeravonden. Mijn man. Mijn vrije tijd.... 

Die spullen..... die blijven er wel. En ruimen we later wel op.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zo is dat nu eerst genieten. Fijne vakantie!!
| 23:23 |
Dankjewel
| 08:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen