Minimalisme game in reverse.....weekendbreak

Minimalisme game in reverse.....weekendbreak


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zou ik 25 items moeten plaatsen. Maar het is te mooi weer... en bovenal is het weekend. Een weekend zonder mijn zonen. Want die zijn naar hun vader. Een weekend alleen met mijn man en onze dochter. Hier moet ik natuurlijk ook van genieten. Vandaag en morgen zoek ik even geen spulletjes bij elkaar. Maandag plaats ik de update met de spulletjes die weg gaan. 25, 24 en de 23 van maandag. Dat word nog wel een klusje.... ik ga er niet vanuit dat mensen, in ieder geval ik zomaar 72 spulletjes bij elkaar rapen om te laten "verdwijnen"

Op dit moment geniet ik van een welverdiend rustmomentje in bad. En dus heb ik even de tijd om dit te plaatsen....

Geniet van jullie weekend!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
jij ook hoor fijn weekend!!
| 00:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen