×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Minimalisme game in reverse.....weekendbreak


Vandaag zou ik 25 items moeten plaatsen. Maar het is te mooi weer... en bovenal is het weekend. Een weekend zonder mijn zonen. Want die zijn naar hun vader. Een weekend alleen met mijn man en onze dochter. Hier moet ik natuurlijk ook van genieten. Vandaag en morgen zoek ik even geen spulletjes bij elkaar. Maandag plaats ik de update met de spulletjes die weg gaan. 25, 24 en de 23 van maandag. Dat word nog wel een klusje.... ik ga er niet vanuit dat mensen, in ieder geval ik zomaar 72 spulletjes bij elkaar rapen om te laten "verdwijnen"

Op dit moment geniet ik van een welverdiend rustmomentje in bad. En dus heb ik even de tijd om dit te plaatsen....

Geniet van jullie weekend!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts