Misschien moet ik dan maar alcoholist worden.

Misschien moet ik dan maar alcoholist worden.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het regent pijpenstelen. Met bakken komt het water uit de hemel vallen. Ik ben net in de auto naar de supermarkt gereden. Heel veel hoef ik niet. Maar voor die paar boodschapjes wil ik niet tot aan mijn onderbroek nat weer thuis komen. 

Ik stap uit de auto en achter me langs komt een mevrouw op de fiets eraan. Leeg kratje bier achterop. Ze is graatmager en waarschijnlijk tot op haar ondergoed nat. Er vanuitgaande dat ze ondergoed draagt. Men weet maar nooit. 

Ik loop achter deze mevrouw aan naar binnen. Beide pakken we een mandje uit de stapel. Ik loop maar de groente en fruit afdeling. De  mevrouw naar de statiegeld automaat. 

Uiteindelijk na een rondje boodschappen. In mijn geval 2 komkommers, sla, tomaatjes, peren, walnoten en een half bruin brood staan we allebei bij de kassa. 

Ze is me net een stap voor en zet haar spulletjes als eerste op de band. Ik sta achter haar en observeer haar. Magere beentjes, amper billen, smal lijf, rimpelige handen, gele vingers, mager gezicht en een futloos plukje haar. Ze ruikt ook niet heel fris. Maar haar kleren zien er op het oog schoon uit. 

Op de band van de kassa tel ik 12 blikken export bier. Er staat 1 verlaten pak yoghurt tussen. Van het aller goedkoopste merk. 

Ondertussen is ze aan het praten met een man die bij de sigarettenbalie staat. Ik hoor hem vragen of alles goed is. Zij antwoord ja. Hij geeft aan dat ze nogal is afgevallen. Ja zegt ze. Ik weet niet zo goed hoe dat komt. 

Ik hoor het gesprek met enige verwondering aan. Nogmaals kijk ik naar haar boodschappen op de band. 12 blikken export bier en 1 zielig pak yoghurt. 

Ze rekent af en het is mijn beurt. Het meisje van de kassa scant mijn boodschappen. En warempel ik ben meer kwijt dat de mevrouw voor me. Zij is ondertussen naar de sigarettenbalie gelopen en koopt daar naar wat ik van de afstand kan zien shag. 

Ik betaal en loop achter deze mevrouw de winkel uit. Ze stapt met tas op de fiets en roept nog tegen die man die ze eerder zag. "Ja ik moest nog wat pilsjes halen het kratje was al leeg"

Ik stapte in mijn auto en reed naar huis. Onder het rijden was ik aan het denken. Ik ben een aantal kilo's te zwaar. Ik probeer met gezonder eten en meer bewegen deze kilo's kwijt te raken. Die mevrouw drinkt een hoop pilsjes en eet waarschijnlijk yoghurt. (Hopelijk wel meer) en is graat mager.

Nogmaals bier en yoghurt. GRAATMAGER!

Hmmm misschien moet ik ook alcoholist worden. Alleen maar om die kilo's zo snel mogelijk kwijt te raken.


Ps... ik wil hiermee geen enkele alcoholist voor het hoofd stoten. Ik ben alleen maar jaloers op de slanke lijn.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kostelijk. Mager, maar waarschijnlijk ook een stuk eerder dood. Mijn broer zei altijd; "een biertje zijn twee boterhammen."  Hij at twee broden op een dag. Misschien eens foldertjes van de AA neerleggen, want het is en blijft een rotziekte. 
| 11:37 |
Goede observatie die je vermakelijk hebt opgeschreven. Hou het maar bij jouw groenten en het bruine broodje (en nu en dan een wijntje/biertje). Vermoed dat je het daarmee veel langer volhoud, en je je bovendien stukken beter bij voelt!
| 11:57 |
Dat denk ik ook.
| 12:02 |
Die slanke lijn is net zoals geld; dat maakt niet gelukkig ;-) Gezond leven en lief zijn voor jezelf wel!
| 23:17 |
Dat is zeker waar... maar een paar kilootjes minder mee zeulen vind ik ook een strak plan.... (net als strakker in mijn velletje komen)
| 11:02 |
Dan even tanden op elkaar en gaan met die banaan! Vorige zomer ging bij mij de knop om. Na de vakantie lekker aan het sporten geslagen en bewuster gaan eten. Ik viel af en kwam weer in shape en dit is nog steeds zo. Je kunt het!
| 12:38 |
Repeat after me:

I can do this!
| 22:04 |
Yes you can!! 
| 22:09 |
Haha, geweldig! Ik doe beide, dat houdt het in evenwicht: veel vet en lekker eten en één a twee biertjes per dag. Ideaal als ik het zeg ;-)
| 12:49 |
In balans noemt men dat. Ik drink helemaal geen alcohol. 
| 13:29 |
:-)
| 14:38 |
Ja dat is slim, ook goed te combineren met een gezin. 
| 22:52 |
Ja die doe je er gewoon even naast toch? 😂🙈
| 05:47 |
hihi en jij gaat ervan uit dat zij dat bier drinkt. Wie weet wat er thuis zit hé. Maar hou jij het maar bij gezond eten hoor!!
| 20:55 |
Toevallig weet ik dat zij alleen woont ....
| 21:03 |
nou toch maar niet na doen.😉
| 21:43 |
Ik zie dunne vrouwen veelal wasmiddel kopen, maar om dat nou te gaan nuttigen...
| 20:35 |
😂😂😂😂
| 20:57 |
Ook maar ergens ooit een keer iets in die trand gelezen. Zo gelachen!
| 21:19 |
Wassen ze het vet eraf
| 21:20 |
Hahaha ja misschien is het dát!
| 08:37 |
Dat wasmiddel is om hun ketonische lucht uit hun kleding te wassen:)
Ik zie dunne vrouwen grote hoeveelheden roomijs en koekjes kopen.
Hier wordt dun nl. niet mooi gevonden: maat 42 vinden wij superslank, maat 40 en minder = te mager. Er zijn dan ook weinig dunne vrouwen.
| 03:49 |
Ik mag hopen straks weer eens in maat 46 te kunnen...
| 08:03 |
Jij bent lang; maat 46 bij jou is volgens mij vergelijkbaar met 44 bij een lengte van 1.63 (mijn schoondochter).  In NL werd zij 'dik' gevonden, alleen mijn zoon en wij vonden dat zij mooi is. Hier vind iedereen dat zij een prima figuur heeft.
| 15:30 |
Ja, ik ben lang. Maar heb (nog) geen maat 46... ;) (Vroeger wel 44/46)
| 16:23 |
Niet te fanatiek lijnen en vooral geen wasmiddel nuttigen;)
En anders maar verhuizen naar de Antillen :)
| 16:43 |
Hihi, worden we buren. Gesellie!
| 17:05 |
:) :)
| 17:23 |
Dat vind ik vaak bij volle karren dames dun als breinaalden
| 19:22 |
Bizar
| 08:03 |
Grappig verteld.
Maar: wanneer die mevrouw allang is overleden aan een levercirrose, huppel jij nog kerngezond rond.
| 19:14 |
Dat voordeel heb  ik dan.   
| 19:29 |
Je verteld het wel heel erg leuk en veel alcoholisten hebben juist een buikje haha, vrees dat het aan haar eetgedrag ligt............ maar zeker weten zullen we het nooit ;) 
| 18:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen