Pff... waardeloos.... Hart even luchten en dan weer doorgaan!

Pff... waardeloos.... Hart even luchten en dan weer doorgaan!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ok, sinds je feedback kan geven, vind ik het wel intressant om te zien hoe mensen op mijn post reageren. Dat niet iedereen een post even leuk vind snap ik ook wel.

Maar om nou op mijn o zo'n trots momentje een negatieve feedback te geven, met als commentaar waardeloos. Vind ik stiekem toch niet zo leuk!

Je mag mijn blogs, mijn foto's, alles wat ik schrijf waardeloos vinden. Maar waarom negatief over iemand die gewoon een keer heel blij was dat haar blog op de hoofdpagina staat?

Reageer dan gewoon niet! Je bent niet verplicht om mijn blogs te lezen, niet verplicht om te reageren. Negeer me voor mijn part. Maar ga niet iemand negatief beoordelen omdat ze trots is als een pauw!

help

Zo hart gelucht! We gaan weer vrolijk verder!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tja, helaas heb je niet zulke lieve mensen op de wereld rond lopen. Ik hoop ze zo min mogelijk tegen te komen! 
| 08:31 |
Ik ben het met je eens, ik vind de beoordeling ook niks, plaats een beoordeling, of klik verder.....
| 07:56 |
zo is dat helemaal gelijk!! En jij mag gewoon lekker trots zijn dat is toch ook mooi.......
| 00:03 |
Dat is zeker niet leuk, ik heb nog niet echt gekeken bij mijn blogs. Denk dat ik het maar niet ga doen haha en goed dat je weer lacht! Je mag absoluut blij zijn dat je op de start pagina staat! 
| 21:39 |
Bah, dat is toch zo onnodig.
Ik kreeg het ook maar kan per ongeluk zijn. Alhoewel bij mij niet werd 'bekend' en bij anderen wel.
(Een uitleg zou gekopieerd zijn. Mooi niet dus.)

Dit moeten we echt niet willen met z'n allen. Whoever you are. De negatieve feedback is niet bedoeld om aan te geven dat je zelf een post niet leuk vind. Het is bedoeld om er bijvoorbeeld plagiaat uit te filteren. Niet om te zieken.
| 18:16 |
Negeer dat maar lekker, je bent goed bezig
| 17:18 |
Als je het mij vraagt, mag dat ding er liever gister al af. Zo kort door de bocht, we zitten op een schrijfsite toch. Daarnaast is het anoniem. Als je de ballen niet hebt om het openlijk te doen, zegt het een heleboel over de ander en niets over jouw blog. Het is vooral voor van die stiekeme, laffe, gefrustreerde......
Werkelijke regels van feedback zijn heel anders, want met dit kun je niks. Goed dat je er iets van zegt. 
| 17:05 |
Het zou ook nog kunnen dat iemand de feedback via de telefoon heeft gegeven. Dat werkt wat moeilijker en dan is een foutje snel gemaakt. Je zou dan wel een reactie verwachten om dat uit te leggen, maar ja...
| 16:36 |
"Waardeloos" typen geeft aan dat het kennelijk bewust is gebeurd :(
| 18:14 |
Als het is ingetypt, dan zeker ja.
| 18:17 |
Ik heb het zelf niet zien staan bij de standaart antwoorden. Ik vind het gewoon dom. Waarom is iets vol enthousiasme delen waardeloos. Tja het is geen merkwaardige goede blog of foto. Maar wel iets waar ik trots op ben. Ach... ik heb mijn hart gelucht.... klaar ermee
| 18:52 |
Je hebt niets verkeerd gedaan. Laat je plezier hier niet bederven.
| 19:09 |
Met je eens hoor. 
| 20:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen