Pff... waardeloos.... Hart even luchten en dan weer doorgaan!


Ok, sinds je feedback kan geven, vind ik het wel intressant om te zien hoe mensen op mijn post reageren. Dat niet iedereen een post even leuk vind snap ik ook wel.

Maar om nou op mijn o zo'n trots momentje een negatieve feedback te geven, met als commentaar waardeloos. Vind ik stiekem toch niet zo leuk!

Je mag mijn blogs, mijn foto's, alles wat ik schrijf waardeloos vinden. Maar waarom negatief over iemand die gewoon een keer heel blij was dat haar blog op de hoofdpagina staat?

Reageer dan gewoon niet! Je bent niet verplicht om mijn blogs te lezen, niet verplicht om te reageren. Negeer me voor mijn part. Maar ga niet iemand negatief beoordelen omdat ze trots is als een pauw!

help

Zo hart gelucht! We gaan weer vrolijk verder!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!