×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Uitdaging juli #Minimalismegame

Uitdaging juli #Minimalismegame


In juli start mijn nieuwe uitdaging met betrekking op het minimaliseren. Deze maand doe ik weer het Minimalisme spel. Alleen een beetje anders....

Het minimalisme spel werkt zo:

Je start op de 1e dag van de maand. En speelt dit spel de hele maand. Elke dag. Dit betekent dat je op dag 1, 1 ding je huis uit doet. Dag 2 gaan 2 dingen weg. Dag 3, 3 spulletjes enzovoort enzovoort.... tot je dus op dag 31, 31 spullen verwijderd uit je huis. In zo'n maand verlaten 496 spullen je woning. En dat is best veel!

Ik doe het echter een klein beetje anders. Ik draai het spel om. Op dag 1 ga ik 31 spulletjes weg doen. Op dag 2 30 spulletjes en zo ga ik door tot het einde van de maand. Op dag 31 hoef ik dan maar 1 item te verwijderen. Eens kijken of dit ook fijn gaan werken.

We beginnen dus op 1 juli moeilijk. En maken ons het de maand door steeds makkelijker.

Ik twijfel over een dagelijkse blog. Of dat ik het over een paar dagen verdeel steeds.....

Ik noem de uitdaging minimalisme game in reverse..

Good Luck to me!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties