×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Verder met opruimen... #minimaliseren

Verder met opruimen... #minimaliseren


Een poosje geleden in  mijn  challenge minimalisme game in reverse. Had ik al het nodige verwijderd. In 1 van die dagen stond een heel mooi oud kastje. Deze is vandaag echt opgehaald. Ik heb dus en wat centjes verdient. En wat meer ruimte gecreëerd. In de loop naar de 1e verjaardag van ons meisje had ik ook al het een en ander weg gedaan. 

Nu vandaag het kastje is opgehaald. Kwamen daar natuurlijk een heleboel spulletjes uit. Naast dit oude kastje staat een hele grote biedemeijer kast. (Hij is te koop!) De inhoud van beide kasten lagen op de eettafel. En ik kan je zeggen ..... ik werd er niet blij van... ik werd zelfs een beetje moedeloos en verdrietig ervan..... zoveel spullen. 

Beetje voor beetje ben ik ze doorgespit. En wat een werk.... maar wel werk wat mij erna een heel goed gevoel heeft bezorgd. En wat ging er een hoop weg!

Op de eerste collage een hele hoop papier! Lege verpakkingen, oude papieren die niet meer nodig zijn, kaartjes, foto's die ook in het plakboek zitten maar per ongeluk dubbel zijn besteld, volle tekenboeken, restjes wol, lege dozen  lego of andere bouwseldozen.. ... bakjes met hele kleine schroefjes, kapotte hangslotjes en een hele hoop andere troepjes. De papier container en de kliko waren gewillig...

Naast de kast, had mijn zoon zijn kast met shirts gepast. Een hele grote stapel ging weg. Naar ons buurjongetje hij blij, mama blij, opgeruimde kast. De box is weg. En dus mag nu ook het boxkleed weg. Deze is al verkocht en word zaterdag gehaald. 2 broekjes van beebje en nog wat speelgoed waar niet naar omgekeken word.

Ik heb niks geteld... zoals ik normaal doe.... ik heb er foto's van gemaakt. Hier gepost... en dat geeft een heel fijn gevoel... rust, ruimte.... opgeruimd staat netjes..... 

Nu zitten er in die grote kast nog 2 lades die ik door moet.  Vooral vol papieren, handleidingen enzo.... dat is voor een later stadium... voor vandaag ben ik klaar...

Kan ik morgen met een gerust hart behangen...... dat word ook hoog tijd.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties