×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
50 vragen aan/over mij.


Hallo lieve lezers!

Ik heb een update op instagram gedaan, met de vraag of mijn volgers dingen aan mij konden vragen, zodat ik die kan beantwoorden en kan verwerken in deze blog.

1. Als je in een ander land zou mogen wonen, welk land zou je dan kiezen?

Dan zou ik sowieso voor Tsjechië gaan! Als klein meisje ging ik altijd op vakantie naar Tsjechië, en nu nog steeds best wel vaak. Of soms gewoon “ even” een paar daagjes naar Tsjechië. Het is een mooi en goedkoop land vindt ik. Je kunt daar leuke dingen doen en de natuur is daar erg mooi. Voelt dan een beetje als een vertrouwde omgeving voor mij! Als je deze vraag aan een ander iemand zou stellen, gaan ze vast allemaal voor het warmste land dat ze kunnen bedenken, maar dat hoeft voor mij niet! Ben meer een wintermens.

2. Wil je later kinderen?

Ja! Ik wil heel graag kinderen, alleen als het ook goed uit komt. Ik begin er alleen aan, als ik ze een mooie toekomst kan beloven. Als ik een relatie heb, en als ik een mooi woonplekje heb. Maar ligt ook aan mijn beroep, en het beroep van mijn man. Ik ben natuurlijk straks veel van huis, dus het moet wel echt kunnen.

3. Leef je liever een leven van 1000 jaar of 10 levens van 100 jaar?

Oke, deze vindt ik echt lastig en zet me echt aan het denken! Ik ga dan toch liever voor de 10 levens! Want dan heb je elke keer weer de kans om dingen anders aan te pakken, en te leren van je vorige leven zeg maar. Je hebt echt elke keer weer een nieuwe frisse start. Maar aan de andere kant, als je 1 leven van 1000 jaar hebt, heb je wel steeds veel kennis en ervaring en kan je ook van jezelf leren.. lastige deze! Toch blijf ik bij de 10 levens van 100 jaar.

4. Is er een dier die je heel graag zou willen? (Of het nou kan of niet)

Nou en of! Een aapje! Kom op, ik denk dat er geen een mens is die geen aapje wilt, toch? Dat menselijke gedrag van hun is toch super cute, en oke ik geef toe, ook best wel een beetje creapy. Maar goed, ik zou echt graag een aapje willen. Thats gonna be my man tho, samen hand in hand lopen, naar de bios gaan enzo. Besef, die aap kan serieus die taken, en dat zonder geauwhoer.

5. Series of films?

Ligt eraan! Meestal series, maar als ik op een avond wil netflixxen, en ik best wel moe ben, ga ik voor een film! Als ik dan een serie ga kijken, slaap ik nooit. En als ik dan een film heb gekeken, kan ik wel direct slapen. Bij een serie heb ik echt van; ahh, nog een aflevering, en dat gaat dan de hele tijd zo door. En voor dat ik het weet, gaat de wekker dan alweer.

6. Mooiste land waar je ooit bent geweest?

Egypte! Daar heb ik ook echt super leuke dingen gedaan, dat is echt een aanrader! Ik heb daar in een buggy gereden, en op een kameel gezeten, quad gereden. En dat allemaal midden in de woestijn. Ik zat in een super luxe all in resort. Overal waren zwembaden enzo, en je had gewoon een bar in het water! Dus je kon een cocktail drinken aan de bar, terwijl je in het water zat. Je kon er ook bakjes patat krijgen enzo. Dat was echt heaven! Het land was gewoon echt prachtig!!

7. Hou je van de winter of van de zomer?

Van de winter! Ik heb het niet zo met de warme tempraturen, want als ik het warm heb, kan ik zo weinig doen om het weer koud te krijgen. Maar als ik het koud heb, kan ik voor de kachel gaan zitten, de verwarming aan doen, lekker warm douchen, lekker warm drinken, veel kleren aan doen. Lekkere comfy kleding vooral, huispakken, pantoffels, dikke warme truien etc. Maar ook vind ik de winter en de herfst veel gezelliger!

8. Blind of doof zijn?

Geen één van beide het liefst! Maar dan ga ik voor liever doof. Ik bedoel, aan alleen horen heb je niet zo veel. Het is veel lastiger om niks te zien, dan om niks te horen, lijkt mij! Al zou ik het wel echt heeeel erg vinden, als ik geen muziek meer kan luisteren! Want ook al hoef ik maar 30 seconden te fietsen, mijn oordopjes heb ik dan sowieso in!

9. Ooit buiten europa geweest?

Ja! Zoals ik net al zei; ben ik in Egypte geweest. En voor zo ver ik weet, ben ik verder alleen maar naar landen binnen europa geweest. Maar daar wil ik wel verandering in brengen! Want ik hou echt van reizen; nieuwe plaatsen zien, nieuwe culturen ontdekken! Love it.

10. Toekomst plannen.

Ik waarschuw nu alvast; dit gaat veel over vrachtwagens. Als eerste ga ik mijn opleiding ( de chauffeursopleiding) afmaken, en mijn vrachtwagenpapieren halen. Als ik die eenmaal heb gehaald en het bevalt me nog steeds, dan wil ik graag eigen rijder worden. Zodat ik mijn eigen DAF XF kan gaan rijden. Ik wil graag buitenland rijden. Dus veel van huis zijn. En ik wil een klein hondje mee op de vrachtwagen zodat ik niet zo alleen ben, een lief klein chihuahua’tje. En over een paar jaar kijken hoe het verder allemaal loopt, dan kan ik aan de hand van die situatie bepalen hoe ik de rest van mijn leven wil gaan inplannen. Heb ik een vriend? Ga ik samen wonen? Wil ik kinderen? Is er ruimte in mijn leven voor kinderen? Ik hoop dat ik een leuke man krijg, een leuke huisje en lieve kindjes. Maar zoals ik al zei: het moet wel echt kunnen, en dat kan ik later pas bepalen. Eerlijk gezegd heb ik veel zin in de toekomst!

11. Altijd de waarheid moeten zeggen of altijd moeten liegen?

Sowieso altijd de waarheid zeggen! Doe ik nu ook altijd, oke nee dat lieg ik. Grotendeels ben ik altijd heel eerlijk en vertel ik altijd de waarheid. Zelfs als dat negatieve gevolgen voor mij heeft. Heel soms een leugentje voor eigen best wil moet kunnen, dat doet iedereen wel eens. “ The naked truth, is always better than the best dressed lie”

12. Waar heb je spijt van?

Dat ik tijd en moeite heb gestoken in de mensen waarvan ik zelf al lang wist dat dat het niet waard zou zijn. En van nog zoveel meer. Eigenlijk teveel om op te schrijven allemaal. Ben niet de makkelijkste puber geweest.

13. Ben je al eens in een (auto) ongeluk geweest?

Helaas wel! We waren op vakantie in Kroatië en we zouden naar de grotten gaan, maar het was zulk slecht weer, dat de grotten daardoor niet open waren. Zijn we een rondje gaan rijden, en toen kwamen we op een weg die eigenlijk al helemaal afgereden was. Toen raakte we in de slip, zijn we tegen een plastic paaltje aangereden, die ging omver. Toen tegen een boompje die splitte in tweeen, en toen zijn we tot stilstand gekomen tegen een ijzeren paal bij een boerderij waar ze wijn maken. Die palen daar hingen de druiven aan. Dat was wel echt heel heftig! De auto zag er ook niet meer uit. We zijn er allemaal goed uitgekomen, het had heel anders af kunnen lopen! Zei de eigenaar ook nog; dit gebeurd soms wel 3 keer in de week. And i was like; whut?? Doe er dan wat aan?? Maar het is gelukkig goed afgelopen.

14. Welke plaatsen/landen wil je heel graag heen reizen?

Nou, eerlijk gezegd naar elke plaats/land, waar ik nog niet ben geweest. In December ga ik naar boedapest! En daar heb ik ook heel erg veel zin in. Echt, hoe meer ik van de wereld zie, hoe beter! Vindt het echt suuuuper gaaf om andere landen en plaatsen te bezoeken.

15. Wat staat er op je bucket list?

Oh god, te veel om op te noemen! Ik heb echt een schrift en die is nu al tot over de helft met dingen die ik nog wil doen in het leven; maar zal er een paar opnoemen:

Een boek schrijven en uitbrengen.

Alle hoofdsteden van Europa zien.

Trouwen.

Mystery flight.

Nieuwjaarsduik!

Eigen rijder worden.

Ik zal er binnenkort wel een blog van maken!

16. Nike of adidas?

Nike! Eigenlijk boeit merkkleding me niet zo veel, maar schoenen daarin tegen wel. En dan gaat mijn voorkeur uit naar nike! Nike airmax en nike huarache are my fav. Ones.

17. Dansen of zingen?

Uhm, vroeger zat ik op dansles looool. Daar ging ik altijd met veel plezier naar toe! Maar nu toch liever zingen, ook al kan ik dat niet. Toch doe ik het wel veel! Heb trouwens ook op keyboardles gezeten, en ben ik ook in bezit van een keyboard, maar doe ik nu nog amper wat mee.

18. Herfst of lente?

Lastig! Ga ik denk ik toch voor de herfst, ondanks dat ik de lente ook wel prima vindt. De herfst vindt ik toch gezelliger!

19. Doe je ook make-up op als je nergens naar toe gaat op een dag?

Nee. Ik draag sowieso het liefst helemaal geen makeup. Ik doe meestal ook alleen mijn wenkbrauwen. Maar ik zal er ook even bij vermelden dat ik permanente eyeliner heb, soort van getattooeerd, dus het lijkt altijd alsof ik eyeliner op heb.

20. Welke parfum gebruik je het liefst?

Si! Van Georgio Armani, heb ik echt wel tientallen van in huis. Ben zo verslaafd aan dat geurtje!

21. Heb je een lievelings outfit?

Nee niet echt een lievelings outfit, ik loop t liefst gewoon allday in mn comfy kleding. Jogging broek + oversized sweater + dikke wollen sokken.

22. Wat vind je het allerstomst aan vrachtwagen rijden?

I swear, dat kan ik je nog niet vertellen. Dat moet ik nog ff ontdekken!

23. Thee of koffie?

Verschild, ene moment ben ik koffie verslaafd, en het andere moment drink ik alleen maar thee. Als ik echt moest kiezen; koffie!

24. Heb je huisdieren?

Jaa! Ik heb een langharige chihuahua van 9 jaar! Oh god, wat hou ik toch veel van dat beessieee.

25. Poets je 2x per dag trouw je tanden?

Ja! Heel soms heb ik echt geen zin, soms vergeet ik het ook wel. Maar in t algemeen doe ik het wel twee keer per dag!

26. Kan je goed complimenten aanvaarden?

Nee totaal niet, omdat ik meestal onzeker ben, als iemand mij een compliment geeft, denk ik echt: uhh waarom moet je liegen? Maar dat zeg ik nooit hardop, inplaats daarvan dank ik gewoon netjes en verander ik het onderwerp lol.

27. Wat is je talent?

Talent is een groot woord, ik bedoel, wanneer is iets talent? Ik vind van mezelf dat ik best wel goed ben in dichten. Maar of dat een talent van mij is? Geen idee eerlijk gezegd.

28. Een echte dierenvriend?

Zekers! Ik hou echt van alle dieren! Het liefst ben ik ook gewoon allday met mn lieve kleine hondje, en had ik het hele huis vol met dieren, maar dat gaat helaas niet!

29. Wat is je ideale type?

Ik heb niet echt een ideale type, het is echt gewoon zovan, ik vind je leuk of ik vind je niet leuk. Ik weet wel dat ik niet zo snel met kantoor jongens of ziekenhuisjongens thuis zal komen. Ik ben wel meer een beetje van dat ruige soort jongens. Mijn vrienden zeiden altijd dat ik op : bier drinkende, shag rokende, boeren pummels val. En daar geef ik ze wel groot gelijk in!

30. Slaap je met of zonder sokken?

Meestal zonder! Maar ook vaak genoeg met, god mag weten waarom. Want 9/10 keer als ik met sokken aan ga slapen, vindt ik ze op één of ander manier nooit meer terug.

31. Leukste verjaardag cadeau?

Gekregen op mijn 17e verjaardag van mijn ouders, namelijk mijn rijbewijs.

32. Wat is je grootste blunder?

Ik heb geen idee, ik zet mij zelf zo vaak voor schut. En het boeit me ook niet gewoon, dus mijn blunders onthoudt ik niet eens meer!

33. Feestjes of netflix?

Lol, sowieso netflix! Heb niet echt zoveel met feestjes en stappen enzo. Blijf ik liever avondje in bed met een goede film of een leuke serie!

34. Wat is het ergste wat kan gebeuren?

Dat is toch wel echt dat er iets met mijn familie of hondje gebeurd! Dan stort mijn wereld echt in. Of dat er iets met mijzelf gebeurd. Zoals jullie al hebben gelezen, heb ik mijn leven best met vrachtwagen ingepland, maar wat nou als ik morgen een ongeluk krijg en in een rolstoel beland? ( dit is op 1 of ander manier best vaak in mn hoofd)

35. Noem een ding dat je raar vindt aan jezelf?

Ik weet niet of je dit bedoeld qua uiterlijk of innerlijk? Dan zou ik het namelijk niet weten. Maar ik vindt het wel raar bij mezelf dat ik niet moet gaan nadenken over hoe ik een trap op of afloop, want dan ga ik op mijn bek.

36. Hou je van fotograferen?

Ja best wel, dat ik het niet goed kan is een tweede. Maar ik hou er wel van om bijzondere en geweldige momenten vast te leggen en om een later een keer weer naar terug te kunnen kijken.

37. Lievelings kleuren?

Zwart, grijs en wit. (Zijn dit uberhaupt kleuren?)

38. Uiterlijk of innerlijk?

Sowieso innerlijk. Maar innerlijk is niet alles, wel veel belangrijker! Maar toch vindt ik dat het uiterlijk er wel een beetje oke en verzorgd uit moet zijn. Maar met een goed innerlijk kom je bij mij veeeel verder, als met een mooi uiterlijk alleen.

39. Muziek genre?

Ik luister ALLES door elkaar heen, maar dan ook echt alles.

40. Geen haar of geen wenkbrauwen?

Ik denk dan dat ik ga voor geen haar, i mean; volgens mij ziet een hoofd er echt heel bizar uit zonder wenkbrauwen. En je kan sowieso een muts of capuchon opdoen. Dan ziet het er ook al weer wat fatsoenlijker uit denk ik. Maar het liefst houdt ik beide gewoon.

41. Favoriete winkel?

Ik kom eigenlijk niet meer zo veel in winkels, ik ben vaak pas vrij als alle winkels al dicht zijn, dus dan maar online bestellen! Ik bestel veel bij H&M. Maar geen één webwinkel kan op tegen Ali express. Als ik naar de stad ga, geef ik ook altijd veel geld uit bij de primark!

42. Als je één minuut iets tegen de wereld zou mogen zeggen ( en iedereen zou luisteren) wat zou je dan zeggen?

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!! Help elkaar met alles en hou op met je beter te voelen als een ander. Heb respect voor elkaar, en anderman zijn cultuur en geloof.

43. Pepsi of coca cola?

Dan ga ik voor coca cola, vindt ik toch iets lekkerder van smaak!

44. Drank of fris?

Hmm beide in 1 alsjeblieft! Haha nee, als het voor altijd is, dan ga ik voor Fris. Drank is lekker, maar om mn hele leven alleen maar drank te drinken? Nee bedankt, ik pas.

45. Wat zou je doen met een miljoen?

Dikke auto en vrachtwagen halen. Leuk huisje voor mezelf kopen, een paar honden en de rest aan mijn familie en vrienden geven. Ohja, en wat op mijn spaar zetten. Lijkt me ook wel verstandig!

46. Groente of fruit?

Liever groente dan, ik vindt alles best, behalve wortel en tomaat. Vet gek, want ik hou echt van tomatensoep en ketchup?? ( ik ben echt raar) Maar als ik een stukje wortel zie in bijv cup a soup, hoef ik heel die soep al niet meer, of ga ik echt vet spastisch doen en al die inieminie stukjes er uit halen. Echte fobie gecreerd denk ik.

47. Zou je zonder je telefoon kunnen?

Makkelijk!! Het is ook niet dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon, maar meer aan de mensen met wie ik praat, en ik ben echt verslaafd aan muziek. En dit betekend niet, dat ik mn telefoon nooit in mn handen heb, want dat is zeker niet waar. Heb hem allday in mn handen, lol.

48. Welke beroemde persoon zou jij een keer willen ontmoeten?

Ed sheeran en witt lowry! Oh, ik hou zo erg van hun stem en hun teksten! Zulke mooie liedjes die me keer op keer weer raken!

49. Wat is de stomste reden dat je ooit ruzie hebt gekregen met iemand?

Ik had een keer een vriend, en die was super boos op mij omdat ik een gesprek had met een vriend waarin we alleen maar “ blub” zeiden, dat ging weken zo door, en mijn vriend snapte daar het nut niet van ( ik trouwens ook niet, maar hij was echt boos, ik dacht wow, kalmeer es joh)

50. Favoriete vak op de middelbare school.

Alle talen, oke, ik had alleen maar Duits en Engels. Maar dat vond ik echt super leuk! Ik haalde ook altijd hoger als een 9 daarop. Ik vond dat echt super leuk om te leren. En nu nog steeds trouwens! Verslagen, werkstukken, samenvattingen en presentaties maken vond ik ook altijd super leuk! #hoezogeenleven

Dit waren jullie 50 vragen aan mij, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het iniedergeval wel echt super leuk om te deze blog te maken, en om jullie vragen te beantwoorden! Als jullie nog meer vragen hebben, mogen jullie me altijd een DM sturen of een reactie achter laten! Misschien dat ik later nog eens zo’n blog kan maken.

Liefs,

Mandy ❤️


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts