Dag 1 - 30 dagen challenge.

Dag 1 - 30 dagen challenge.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey lieve lezers! 

Ik heb op google een 30 dagen challenge gevonden die me leuk lijkt om te doen! Vandaag ga ik een recente foto van mijzelf uploaden en 15 feitjes over mijzelf vertellen. 

15 feitjes over mij! 

1. Ik zelf heb een iphone 6+, maar ik heb overal waar ik naar toe ga ook nog een iphone 4 mee, alleen voor muziek, zodat mijn eigen telefoon meer batterij heeft en minder opslag in gebruik. 

2.  Ik hou van reizen, volgende week ga ik naar Budapest, kijk ik erg naar uit omdat ik er nog nooit eerder ben geweest. 

3. Ik schreef al hele verhalen toen ik nog niet eens een pen vast kon houden. Oke nee, gewoon kliederen met een pen en dan las ik aan het einde voor wat er zogenaamd stond. Heb nog wel schriften liggen van toen ik 8 jaar was met mijn verhaaltjes er in, mooi om terug te lezen. 

4. Ik heb heel lang een fantasie vriendje gehad, weau heette hij,  daar deed ik ook echt van alles mee! Ideaal toch.

5. Ik heb een langharige chihuahua. Ze is 9 jaartjes oud alweer, kan echt niet zonder dat lieve hondje! 

6. Ik woon samen met mijn vader en moeder en hondje in een 2 onder 1 kap woning in Groningen. Ik heb ook nog een zus maar die is net uit huis gegaan. 

7. Ik wil vrachtwagenchauffeur worden, en 15 januari 2018 heb ik mijn eerste vrachtwagenrijles. Moet je nagaan dat ik nog maar twee week mijn auto rijbewijs heb, best wel een gek idee he? 

8. Ik ben 18 jaar jong, 14 september ben ik 18 geworden, en daar ben ik super blij mee! Eindelijk een leeftijd waar ik een keer wat aan heb. 

9. Ik ben het enige meisje in mijn klas, en van alle andere chauffeursopleidingen binnen onze school, ik denk dat er sowieso maar max 15 meisjes bij ons op school zitten. Ik zit op een school voor automotive en logistiek. En enige meisje overal zijn, dat bevalt me prima! 

10. Ik heb best veel verschillende “mood’s”, ene keer heb ik krullen en veel makeup op, mooi jurkje en hakken aan, en de andere keer heb ik mn haar in een knot, geen makeup op, een legging + oversized werk trui van mn pa aan, en afgetrapte sneakers. Ene keer ben ik helemaal zwarte, en de andere keer ben ik alles behalve zwart. 

11.  De winter is echt mijn favoriete seizoen. Lekker warm voor de kachel met een lekker warm drankje. Veel gezelliger vind ik zelf.  En ik heb het liever te koud als te warm! 

12. Ik ben verslaafd aan (geur)kaarsjes, heb ook wel min. 20 verschillende waxinehouders verspreid door mn kamer staan. Heel fijn met aansteken en uitblazen, maar ik vind t zo gezellog om kaarsjes aan te hebben! Lekker rustgevend.

13.  Mijn lievelings vrachtwagenmerk is: DAF.  Verzamel ook het liefst alles wat maar kan, kettingen, jassen, shirts, polo’s, letters, miniatuurtjes. Maar ook andere kleine dingen zoals: spelkaarten, klokjes etc. 

14. Mijn lievelings automerk is: volkswagen. Natuurlijk heb ik zelfs sinds twee weken ook een volkswagen, maar ik zeg sinds dat ik kleiner ben al dat ik graag een volkswagen wou, en het is me gelukt! Sinds twee week ben ik trotse eigenaar van een Golf 5 TDI. En ik ben er zo blij mee! Lekker tot rust komen in mn auto en meezingen met de muziek, of gezellig met mn vrienden stukje touren. Auto + rijbewijs heeft mn leven wel echt een stuk beter gemaakt ja! 

15.  Ik ben bezig met het schrijven van mijn eigen boek. Helaas sta ik al een tijdje stil ermee omdat ik er amper tijd voor heb. Het gaat over mijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden, en wat ik daar allemaal voor heb moeten doen. Als jullie nog tips en tricks hebben hoe ik dit het beste aan kan pakken dan hoor ik dat graag, of als jullie misschien nog ideeen hebben wat ik nog in mijn boek kan verwerken. Alles is welkom! 

Heel erg bedankt voor het lezen van deze post, ik hoop dat jullie hem een beetje leuk vonden en er van hebben genoten. Ik vond het in iedergeval wel leuk om hier mee bezig te zijn. 

Liefs, 

Mandy! 


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het wel bijzonder dat je vrachtwagenchauffeur wil worden. Wilde je dat altijd al?
| 22:04 |
“ besmet” door pappa! Als klein meisje veel mee geweest, en dat heeft waarschijnlijk veel indruk gemaakt, al die grote wagens en lampjes etc! Ziekenhuis of wat dan ook zou echt niks voor mij zijn! Natuurlijk wel super veel respect voor de mensen in de zorg etc
| 22:10 |
Maar dat is toch best zwaar werk. Niet dat meiden dat niet zouden kunnen overigens, maar wel bijzonder dus dat je daarvoor kiest. In het ziekenhuis heb je trouwens ook allemaal lampjes en grote machines :-D
| 22:14 |
Ja het is soms wel echt heel zwaar!! Maar de lastige/kut momentjes, die winnen het niet van de mooie momentjes! Never nooit niet!!! Hahaha dat is zo!!! Maar daar heb je bloed en gebroken botten en al het andere, brrrr, kan ik niet zo goed over..
| 22:20 |
Was ook maar een geintje....
Ik vind het knap van je. Hoe is het om als enig meisje in de klas te zijn?
| 22:23 |
Super fijn!!! Ik zat hier voor in een meisjes klas, was ook super gezellig, maar wel veel drama enzo. En nu in deze jongens klas, er wordt aaaaaalleen maar geauwhoerd! Nooit geen drama, iedereen is er voor me (!!) en heeft het beste met me voor, en sommige zijn ook heel beschermend naar mij toe omdat ik het enige meisje ben, op werk net zo. Echt heel fijn!
| 22:27 |
Zoiets vermoedde ik al. Leuk!
| 21:57 |
Leuke foto van je & leuk om je zo te leren kennen. Ik heb ook veel kanten echt niet elke dag makeup op
| 20:33 |
Bedankt!! Thanks for the reminder, ik was al helemaal weer vergeten dat ik deze challenge deed door dat ik een tijdje best wel afwezig was ivm werk en studie! Haha
| 20:41 |
Leuke blog! En mooi om te lezen dat je al zo jong goed weet wat je wilt!
Leef je droom en hou vooral je enthousiasme vast, ook in je boek.
Succes meid.
| 14:41 |
Ik ben er ook suuuper blij mee dat ik al wel weet hoe ik alles wil doen, en wat ik ook precies wil gaan doen. Als ik naar sommige vrienden van mij kijk, die doen een opleiding zonder dat ze echt weten wat ze er mee willen.. en dat vind ik echt spijtig, want ik geniet zo van mijn opleiding en werk etc, juist omdat dit echt is wat ik graag wil. Heel erg bedankt!
| 14:56 |
Is ook wel leuk, maar ik doe al een andere 30 dagen challenge.
| 12:26 |
Misschien de volgende keer als je geen inspiratie meer hebt . Staan ook heel veel op google, tumblr, pinterest etc
| 12:36 |
Ah, oké, daar kijk ik dan ook wel eens. Dank je voor de tip!
Maar voorlopig hou ik het bij deze challenge.
| 12:41 |
Jaa lekker die challenge afmaken!! : )
| 12:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen