Eerste Vrachtwagen rijles

Eerste Vrachtwagen rijles


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja ja !! Eindelijk is het dan zo ver, ik ben eeeeeeindelijk begonnen met vrachtwagenrijles, 15-01 heb ik mijn eerste rijles gehad, ik vond het echt heel spannend maar toen ik eenmaal aan het rijden was, waren de zenuwen al snel weg. Ondertussen heb ik net vorige week mijn tweede rijles gehad, en dat ging voor mijn gevoel al een stuk beter. De eerste les had ik veel moeite met mijn plek op de weg, verkeersborden, andere weggebruikers, stoepjes etc komen ineens allemaal heel erg dichtbij. Maar wat geniet ik van het rijden! Echt zo blij dat ik gekozen heb om hier voor te gaan leren, echt geen seconde spijt van gehad. Ondanks sommige dingen in de opleiding echt behoorlijk pittig waren, en de moed helemaal in mn schoenen was weggezakt. Maar ik heb niet opgegeven en ik ben theoretisch gelukkig nu helemaal klaar ( 5 theorie examens gedaan voor code 95) nu alleen praktijk nog! 

Ik voel me echt vereerd, want ik les ook nog eens op een suuuuper mooie DAF, DAF is echt mijn merk, en je hebt bij mijn rijschool ook scania’s, dus ik ben echt blij dat ik met deze mooie auto op pad mag! 

13-03-18 rij ik af, en ik vind het echt heeeel spannend! Op die dag heb ik net precies 4 maand mijn B rijbewijs, die heb ik sinds 13-11-17. Dus ik hoop dat 13 dit keer mijn geluks getal is!! 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk heel veel succes gaat vast goed komen.
| 12:27 |
Zooo leuk! Veel leren leren leren en dan voor alles slagen kan je snel aan de slag :)
| 20:09 |
Jaaa inderdaad!! Kijk er ook super erg naar uit!!! Alleen ben niet zo’n held in praktijk examens, of nja, wanneer het woord “ examen” er achter komt, begin ik mezelf al helemaal op te fucken, en lopen de zenuwen van top tot teen. Dus dat gaat wat worden, maar dit is wat ik echt wil! Dus het moet vast wel ( een keer) goed komen! Haha
| 20:16 |
Niet teveel stressen. Verstand op 0 en gaan :)
| 20:21 |
Jaa ik ga mijn best doen! Is alleen makkelijker gezegd als gedaan denk ik.. achja, ook al moet ik er tig keer over doen, leer ik alleen maar van!!
| 20:25 |
Wat leuk! Heel veel succes!
| 16:46 |
Bedankt!!
| 17:47 |
Jeetje, wat knap van jou. Heel veel success ermee!
| 18:56 |
Bedankt!!!
| 19:10 |
Leuk en spannend! Heb je beroepsplannen als chauffeur?
| 12:34 |
Jaa die heb ik! Ik werk nu al bij een transport bedrijf, en ik doe de chauffeurs opleiding. Als ik over een halfjaar mijn schooldiploma heb, en mijn vrachtwagenpapieren, kan ik bij dit bedrijf de vrachtwagen op :)
| 12:58 |
Top!
| 13:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen