Geslaagde actie.

Geslaagde actie.


Ik vond de actie van de post oprecht een leuke valentijnsactie, maar liefst 23 kaartjes gestuurd naar mensen die echt aan een kaartje toe waren, mensen die zich alleen voelen en opfleuren van een kaartje, maar ook aan mijn lieve vriendinnentjesZ 

Je hebt trouwens nog een uur om een gratis valentijnskaartje te versturen!! Hoe? Heel simpel, zet een kusje op de plek waar je normaal een postzegel doet, en je bent geen postzegel meer nodig dan, alleen vandaag tot 17:00!! Normaal formaat en alleen binnen Nederland! 

Niets is leuker dan echte post. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat wist ik niet! Hopelijk volgend jaar ook deze actie...
| 19:31 |
Aaahw wat jammer!! Had er nog een blog over geschreven.. maar denk het wel! Actie is meerdere jaren al geweest :)
| 21:42 |

Boeken & Taal
Crushing It!
Crushing It!
Boeken & Taal
Kut kanker!
Kut kanker!
Boeken & Taal
Ben jij ook op mij?
Ben jij ook op mij?
Boeken & Taal
Laat me niet vallen
Laat me niet vallen
Boeken & Taal
Open ogen
Open ogen
Boeken & Taal
Ma
Ma
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden